Notícies més llegides



Política


Palafrugell

Marc Lamuà demana el vot a tots els indecisos per vèncer els independentistes a Catalunya

Política  -  03/11/2019  -  14:02

Els socialistes gironins han demanat a tots els indecisos que votin al PSC, l'únic partit que segons les enquestes pot guanyar a l'independentisme a Catalunya




El PSC de comarques gironines ha fet avui campanya a l'Empordà, als pobles de Roses i Palafrugell, on han posat una carpa informativa i fet una volta per parlar amb tots els veïns i veïnes que encara no saben a qui votaran. El primer secretari de la federació i candidat al Congrés, Marc Lamuà, ha demanat als votants indecisos el vot per als socialistes. "Les enquestes diuen que a Catalunya l'únic partit que pot guanyar a l'independentisme és el PSC" ha explicat el candidat socialista.

"Les darreres enquestes publicades mostren que encara hi ha dos milions de persones al país que no saben a qui votaran. Aquest vot és decisiu per decidir si el president és Pedro Sánchez o Pablo Casado, amb Abascal de vicepresident i Ortega Smith al govern" ha dit Marc Lamuà a tothom amb qui ha pogut parlar. Les enquestes indiquen que per primera vegada des de fa uns anys els socialistes poden quedar primers en vots a Catalunya i superar l'hegemonia independentista.

"Tenim l'oportunitat única que l'independentisme no guanyi a Catalunya; tots aquells que estiguin farts d'aquesta situació, que no comparteixen la manera de fer dels partits independentistes, que volen una Espanya d'ordre i progrés i que creuen que les mesures socials han de liderar el futur govern d'Espanya, només tenen l'opció de votar al PSC" ha argumentat Lamuà.

Lamuà ha insistit en el fet que "necessitem un govern progressista per avançar en justícia social i en convivència i fer front als reptes que tenim al davant". El candidat socialista ha posat sobre la taula alguns dels 35 compromisos que ha presentat el PSOE per dur a terme des de la presidència del govern; la protecció de les pensions, l'increment del salari mínim fins a situar-lo al 60% del salari mitjà, l'aprovació de la llei de racionalització d'horaris per conciliar la vida familiar i laboral, la regulació de l'eutanàsia o l'augment de les beques per estudiants.


Autor: Redacció


#psc #girona #10n


#psc #girona #10n





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...