Notícies més llegides




Política


Figueres

Marc Lamuà assegura que 'el PSC és l'única opció que representa la convivència, el progrés i l'ordre'

Política  -  07/11/2019  -  19:39

El candidat socialista al Congrés per Girona ha criticat al moviment independentista per haver forçat la màquina i ha reclamat "el retorn a la política"


Marc Lamuà

Marc Lamuà



Durant la jornada d'avui, el candidat socialista al Congrés, Marc Lamuà ha aprofitat per visitar el mercat de Figueres, i també per parlar amb els veïns i veïnes dels barris de Germans Sàbat, Pont Major, Montilivi, Avellaneda, Santa Eugènia i Sant Narcís. "El PSC és l'única opció que representa la convivència, el progrés i l'ordre", ha insistit Lamuà. En aquest sentit, el dirigent del PSC ha criticat a la resta de formacions pel paper que han desenvolupat en els darrers temps. Primer ha acusat als independentistes "per haver forçat la màquina", i després ha lamentat l'aparició de partits que defensen "mesures anticonstitucionals, homòfobes, xenòfobes i supremacistes".

Al llarg de la campanya, i avui no ha sigut una excepció, Lamuà s'ha mostrat preocupat per la situació que viu el país i ha reclamat la necessitat de "retornar a la política". "Aquest és un conflicte polític que exigeix que els polítics estiguem a l'altura, i que busquem una solució àmplia i còmode per a la majoria dels catalans i catalanes", ha dit Lamuà.

El 'procés' i també l'auge de l'extrema dreta completen un panorama que, segons, Lamuà només pot solucionar un govern socialista. "Davant dels que volen unilateralment canviar l'statu quo sense l'empara de l'Estat de Dret ni de les majories que ens han atorgat les nostres pròpies lleis; hi ha la sensatesa, la moderació i l'oferta sincera de diàleg dels socialistes", ha assenyalat el candidat socialista al Congrés per Girona.

Finalment, Lamuà ha recordat el camí que els ha dut fins a les noves eleccions que tindran lloc aquest diumenge. "Fa uns mesos ERC no va voler aprovar uns pressupostos amb un caràcter social important i on Catalunya tenia un increment d'inversió notori. A partir d'aquí noves eleccions, bloqueig i ara mateix la possibilitat que l'extrema dreta, alimentada pel conflicte català, governi al nostre país de la mà del PP", ha conclòs Lamuà.


Autor: Redacció


#psc #figueres #10n


#psc #figueres #10n





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...