Notícies més llegides




La Selva


Sant Hilari Sacalm

L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm rep la visita d'un Diputat de la República d'Artsakh

La Selva  -  09/11/2019  -  18:49

El Diputat va ser rebut per l'alcalde Joan Ramon Veciana i diversos regidors, amb qui van conversar posant en comú la situació social i política de les respectives regions




El passat divendres 25 d'octubre l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm va rebre la visita de Gagik Petrosyan, Diputat de la República d'Artsakh (antigament anomenada Alt Karabakh), situada a la regió de Nagorno-Karabakh.

La regió de Nagorno-Karabakh es troba dins l'Azerbaidjan però està habitada majoritàriament per població armènia, essent motiu de disputa des de fa dècades entre els dos territoris.

Després que en el Ple del passat 10 d'octubre l'Ajuntament de Sant Hilari aprovés una moció de reconeixement del Genocidi d'Armènia, els membres de l'Associació Armènia a Catalunya Ararat van voler mostrar el seu agraïment amb aquest gest i van proposar la visita del Diputat de l'ASSEMBLEA NACIONAL de la República d'Artsakh (Nagorno-Karabakh) que aquests dies estava a Catalunya.

El Diputat va ser rebut per l'alcalde Joan Ramon Veciana i diversos regidors, amb qui van conversar posant en comú la situació social i política de les respectives regions. Durant la trobada vam poder comprovar les semblances que comparteixen la regió de Nagorno Karabakh i Catalunya. I és que l'Alt Karabakh va celebrar un referèndum d'autodeterminació el 10 de desembre de 1991, autoproclamant la independència el 6 de gener de 1992, això sí, encara amb poc reconeixement internacional.

La visita va ser molt cordial, i fins i tot el Diputat armeni va manifestar que en breu faria arribar al consistori de sant Hilari una proposta d'agermanament amb un dels municipis que conformen la Repúbica d'Artsakh, i que comparteixin unes característiques similars.


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...