Notícies més llegides




La Selva


Lloret de Mar

El Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament de Lloret organitzen una jornada de treball i de debat sobre reconversió hotelera i tendències en recursos humans

La Selva  -  14/11/2019  -  09:36

Aquesta iniciativa s'emmarca en un procés d'investigació-acció-participativa d'àmbit comarcal




El Consell Comarcal de la Selva amb col·laboració amb l'Ajuntament de Mar ha organitzat una jornada de treball i de debat sobre reconversió hotelera i noves tendències en polítiques de recursos humans aquest dimecres 13 de novembre al matí.

Aquesta iniciativa s'emmarca en un procés d'investigació-acció-participativa d'àmbit comarcal, ha aglutinat un total de representants de deu grups hotelers de la zona que estan immersos en processos de reforma hotelera: Aqua hotels, L'Azure, Evenia Hotels, Grup Frigola, Guitart Hotels, Golden Hotels, Hotel Acapulco, Marsol Hotels i Rosamar Hotels. A la sessió també hi ha assistit els nous propietaris de l'antic Hostal Planas que pròximament realitzaran una reforma integral de les instal·lacions.

El debat s'ha centrat en aspectes com la innovació en les polítiques de recursos humans, les competències de present i futur de les persones treballadores del sector de l'hostaleria o bé les necessitats formatives emergents en relació amb les diferents ocupacions. Les conclusions obtingudes seran incorporades a un estudi comarcal sobre tendències del mercat laboral.

Aquesta sessió ha comptat amb la participació de la tercera tinent d'alcalde i regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Lloret de Mar, Lara Torres; i el conseller d'Ocupació del Consell Comarcal de la Selva, Eduard Colomé.

Després de la sessió, les empreses que han participat en aquesta jornada han fet una valoració positiva d'aquesta matinal de treball.

Aquesta activitat ha estat vehiculada a través del Programa 30 Plus, projecte subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.


Autor: Redacció


#lloret #laselva


#lloret #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...