Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

La Garrotxa es prepara per a una nova edició del Gran Recapte d'Aliments

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  14/11/2019  -  12:54

El 23 de novembre serà la jornada central del Gran Recapte que comença el 16 de novembre i finalitzarà el 8 de desembre


La regidora d’Acció Social, Imma Muñoz, ha presentat una nova edició

La regidora d’Acció Social, Imma Muñoz, ha presentat una nova edició



El proper 23 de novembre es celebrarà a Olot la jornada central del Gran Recapte d'Aliments, organitzada pel Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i Creu Roja, així com els ajuntaments de la comarca i diverses entitats del territori.

9 supermercats participaran de la jornada central, que també comptarà amb la col·laboració del petit comerç. Els voluntaris seran els encarregats d'informar les persones que vulguin participar de la campanya dels productes més necessaris. També hi haurà col·laboradors al Centre de Distribució d'Aliments (CDA), on es portaran tots els materials recollits.

Aquest any, des del Banc d'Aliments es fa una crida a recaptar productes de neteja de la casa, com detergent per a la roba (2l.) o detergent de rentar plats; productes d'higiene personal, gel de dutxa, bolquers o productes d'higiene femenina; i aliments, com sardina en conserva, cacau, oli d'oliva i girasol (1l.), cafè soluble, cereals o xocolata (negra o amb llet).

El mercat setmanal, el Mercat d'Olot i la Fira Orígens, amb el Gran Recapte
Davant la impossibilitat de l'aportació de productes frescos, els placers del Mercat d'Olot, així com els firaires del mercat setmanal, col·laboraran amb la campanya d'enguany col·locant diversos cartells a les seves parades amb el número de compte del Banc dels Aliments. També ho faran els paradistes de la Fira Orígens, coincidint amb la data de la jornada central.

A través de les aportacions econòmiques, des del CDA es poden precisar molt més els productes que es compren amb les necessitats de les persones, i a més es disminueix la problemàtica que existeix amb les dates de caducitat, podent garantir productes durant més temps.

Els joves dels centres de secundària, voluntaris
Aquest any, i a petició dels mateixos centres de secundària, 15 joves de 3 centres educatius d'Olot (INS Montsacopa, Escola Pia i Escola Petit Plançó) formaran part de l'equip de voluntaris de la campanya del Gran Recapte. Aquest voluntariat forma part de les activitats del servei comunitari que des d'aquest curs han de fer els estudiants de secundària obligatòria.

Tot i aquests voluntaris, des del CASG es fa una crida a tota la ciutadania a participar d'aquesta iniciativa per garantir el funcionament de la jornada. Per inscriure's hi ha temps fins el 21 de novembre i només cal omplir el formulari que es troba a la pàgina web del Banc d'Aliments de Girona (https://www.granrecapte.com/). Els participants podran escollir la tasca que es vol realitzar així com la franja horària de participació.


Autor: Redacció


#olot #lagarrotxa #granrecapte


#olot #lagarrotxa #granrecapte





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...