Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Palamós rep el distintiu turístic de 'Vila Marinera' atorgat per l'Agència Catalana de Turisme

Baix Empordà  -  20/11/2019  -  14:18

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha recollit el guardó, acompanyat de la regidora de Turisme, Núria Botellé




Palamós ha estat guardonat amb el distintiu turístic de "Vila Marinera", de l'Agència Catalana de Turisme, per ser una població litoral que conserXva la cultura lligada al mar.

El lliurament del guardó, que ha tingut lloc aquest dimecres al matí a Begur, ha estat recollit per l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de la regidora de Turisme, Núria Botellé.

La marca "Vila Marinera" acredita Palamós com un municipi amb una forta personalitat marcada per aspectes diferencials com el caràcter històrico-cultural, gastronòmic, paisatgístic i per la seva promoció en esdeveniments que giren entorn de la relació entre l'home i el mar.

El lliurament ha estat presidit per la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, acompanyada del director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font.

La marca de "Barris i Viles Marineres" ha estat atorgada també, a banda de Palamós, als municipis de l'Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d'Alcanar, l'Escala, Llançà, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.

La marca "Vila Marinera"
La nova marca "Barris i Viles Marineres", creada per l'Agència Catalana de Turisme, s'adreça a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

Palamós ha rebut el distintiu pel fet de ser una població litoral amb port i amb activitat pesquera; tenir un total de cinc Béns Culturals d'Interès Nacional (BCIN); destacar pel seu caràcter de vila marinera promovent la història, la cuina i el paisatge mariners, o disposar d'una oferta d'allotjament i restauració, amb plats de cuina marinera amb productes locals, entre altres.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...