Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles estrena un nou web per promoure els polígons industrials de la ciutat

Pla de l'Estany  -  20/11/2019  -  19:53

El web forma part del Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) que s'està executant




L'Ajuntament de Banyoles, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla de l'Estany i el suport del teixit empresarial de Banyoles i comarca, ha presentat avui la nova pàgina web dels polígons industrials del Pla de l'Estany. El nou web s'ha donat a conèixer aquesta tarda en una trobada amb empresaris dels diferents polígons industrials de Banyoles i comarca on s'han explicat també les línies principals del Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE), que s'està executant des de fa un any.

A la nova pàgina web s'hi pot accedir a través de l'adreça www.banyoles.cat/poligonsplaestany s'hi pot trobar, entre altres, un directori de les més de 400 empreses que es troben als polígons industrials de Banyoles i el Pla de l'Estany, la descripció de cadascun dels polígons industrials, així com una borsa de treball o un apartat als programes i formacions que es desenvolupen.

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat que el nou web s'ha creat "amb l'objectiu de donar visibilitat a les empreses i fer difusió de les diverses actuacions que es porten a terme en benefici dels polígons, ja siguin formacions, borsa de treball o programes que s'hi desenvolupin". La regidora ha afegit que "la nostra voluntat és convertir el web en un canal de comunicació més entre l'administració i el teixit industrial i que sigui un portal de referència per a les empreses, els treballadors i la ciutadania en general".

Paral·lelament, Anna Tarafa ha destacat que la voluntat final "és aconseguir que els polígons industrials i les empreses de Banyoles i comarca guanyin visibilitat per atreure creixement i noves inversions al territori".

La nova pàgina web s'ha presentat aquesta tarda en un acte al Museu Darder de Banyoles que ha comptat amb la participació d'una setantena d'empresaris i en el transcurs dels quals s'han donat a conèixer també les línies estratègiques del Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE).

El Pla estableix com a objectius millorar la conservació de les zones industrials, potenciant el manteniment continuat i la realització de les millores pertinents; planificar la prestació de serveis diversos que responguin a necessitats específiques, individuals o col·lectives de les empreses que hi són instal·lades; adaptar els polígons als nous requeriments de competitivitat econòmica als que hagin de fer front les empreses; generar l'entorn necessari perquè els polígons esdevinguin espais d'atracció de les noves empreses i inversions generadores d'ocupació i innovació; i promoure de manera continuada la venda o lloguer dels espais.

A partir d'aquí, l'estudi contempla 46 accions distribuïdes en 6 grans línies estratègiques que són l'organització, la planificació i la gestió, les infraestructures de serveis bàsics i avançats, la mobilitat, l'entorn urbà i els espais lliures, mobilitat, serveis i recursos per empreses i treballadors i comunicació i promoció dels PAE.

Els polígons industrials de Banyoles i el Pla de l'Estany compten amb un total de 22 hectàrees d'espai industrial repartides en 14 zones d'activitat econòmica entre els municipis de Banyoles, Porqueres, Cornellà del Terri, Fontcoberta i Palol de Revardit. Als polígons, s'hi situen més de 400 empreses que cobreixen pràcticament tots els sectors d'activitat econòmica.

El Pla de Millora i Dinamització dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Banyoles i el Pla de l'Estany està cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social- Servei Públic d'Ocupació Estatal, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...