Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Arriba 'Olot, Temps de Nadal' ple d'activitats

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  28/11/2019  -  12:52

La programació de Nadal comença aquest divendres amb l'encesa de la il·luminació




Aquest divendres 29 de novembre es posarà en marxa la il·luminació de Nadal a Olot, es tracta d'una iniciativa conjunta de l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants. L'encesa dels llums de Nadal marca l'inici de la programació de l'Olot, temps de Nadal, un centenar d'actes que ha organitzat l'Ajuntament, diferents entitats i associacions de la ciutat, que tindran lloc des de principis d'aquest mes de desembre fins al 6 de gener.

La Fira del Pessebre començarà el divendres 6 de desembre fins al diumenge 8 (la fira acaba el diumenge a les 14 h). A la plaça del Carme hi haurà la Carpa d'activitats familiars, aquest any la carpa acull el projecte Fulles ambulants, un projecte artístic i social de Cia. Ortiga. Es tracta d'un projecte que busca la conscienciació social a través de la manipulació de titelles i objectes, contes i tallers a més d'una zona de biblioteca. S'hi faran tallers de manualitats i hi haurà dos contacontes. Formant part d'aquestes activitats familiars, el dissabte a les 17 h el gegantó Tió tornarà a fer una cercavila acompanyat de l'Esbart d'Olot i els Ministrers de la Bouera des de Sant Esteve fins a la plaça del Carme. Un dels moments que més agrada als més petits que sempre queden encantats amb els elements de la faràndula.

A la plaça Major, tornarem a trobar una instal·lació artística i participativa de llum; es tracta del projecte Cel de Nadal, a càrrec de la Lola Solanilla. Hi haurà una cúpula de llum fosca en la que, entre la Lola i tothom qui vulgui participar, es crearà un cel estrellat, el Cel de Nadal. Al voltant d'aquesta cúpula hi haurà el mercat de Nadal Km0. Un espai que al llarg dels anys s'ha anat consolidant, on trobar els millors productes per regalar aquest Nadal, 20 parades d'artesans de la Garrotxa on trobar productes de molta qualitat; des de xocolata o cosmètica natural a moda i elements de ceràmica.

A la plaça Esteve Ferrer hi haurà 6 parades en les quals els artesans pessebristes vendran les seves petites escultures. Des de la plaça Major, baixant pel carrer Lliberada Ferrarons i fins la plaça Pia Almoina hi haurà el Mercat de Nadal amb 23 parades d'articles de Nadal i pujant al carrer Major fins a la plaça del Carme hi haurà 21 parades del Mercat d'artesania.

El divendres 13 de desembre s'inaugurarà la pista de gel, que estarà en marxa fins el 7 de gener. Cal destacar també la Gran cagada del Tió i el Campament Reial, també amb tallers per a tota la mainada, que formen part de la programació de Nadal d'Olot.


Autor: Redacció


#olot #tempsdenadal #lagarrotxa


#olot #tempsdenadal #lagarrotxa


Arxiu adjunt

Programació





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...