Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Palamós ha estat present al fòrum International Cruise Summit que aquesta setmana s'ha celebrat a Madrid

Baix Empordà  -  29/11/2019  -  15:17

Aquest fòrum compta cada any amb uns 400 professionals nacionals i internacionals, i esdevé un dels principals fòrums de debat global sobre la indústria de creuers mundial.




Dimecres i dijous d'aquesta setmana (27 i 28 novembre) la ciutat de Madrid ha acollit una nova edició del fòrum de creuers "International Cruise Summit" reunint, un any més, uns 400 professionals nacionals i internacionals d'aquest sector turístic entre directius i executius de navilieres, autoritats portuàries, representants de destins turístics, turoperadors d'excursions, consignataris, agents de viatges, proveïdors i altres experts del sector.

Palamós ha estat present a Madrid sota la marca "Costa Brava Cruise Ports", i com a principal destí d'aquest turisme al litoral gironí. La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Palamós i la cap d'aquesta àrea municipal, han participat en les diverses sessions que s'han organitzat, juntament amb representants de Ports de la Generalitat i del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

L'International Cruise Summit és un fòrum de debat global sobre la indústria de creuers mundial, un sector que genera més de 1.300 milions d'euros a Espanya, sent una de les forces motrius de la indústria turística. Durant els dos dies d'activitat s'han organitzat diverses ponències amb la participació de les principals companyies de creuers del món i on s'ha posat de manifest els nous reptes que s'han d'afrontar des dels ports i les destinacions, com l'augment dels impostos turístics, el sobre-turisme o les emissions.

Enguany el port de Palamós ha rebut 54.000 passatgers de creuer, i un total de 45 escales. Aquestes dades refermen i impulsen el lideratge del port palamosí en matèria de creuers a la Costa Brava i li donen projecció internacional en aquest mercat. La temporada 2019 es va iniciar l'abril i va finalitzar el passat octubre. La major afluència de creuers es va situar el mes de maig amb 10 escales, seguit pels mesos de juny, agost, setembre i octubre, amb 7 escales cadascun, i l'abril i el juliol amb 4 escales per mes.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...