Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

La màgia del Nadal ja brilla a Castell i Platja d'Aro i S'Agaró

Baix Empordà  -  30/11/2019  -  23:48

Un túnel de colors i so de 60 metres presideix l'arribada de l'època festiva a la localitat baix-empordanesa, que ha celebrat avui l'encesa de llums


© Albert Busquets  / GN

© Albert Busquets / GN



El municipi de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró ja respira la màgia de l’ambient nadalenc. Aquest vespre, a les set, s’ha celebrat la tradicional encesa de llums, un acte que per segon any consecutiu ha vingut acompanyat pel gran túnel de llum de 60 metres ubicat al carrer Miramar de Platja d’Aro, un element únic a Catalunya que s’ha inaugurat amb una gran afluència d’espectadors i un espectacle musical a càrrec de les bandes d’animació Xaranga Damm-er, Los Labradores i Band The Band.  

La instal·lació, que té una amplada de 4 metres i una alçada de 8, està suportat gràcies a un muntatge de sis arcs separats entre ells per una dotzena de metres de distància. L’estructura incorpora 40 línies de cordons amb 900 punts led de 60 metres cadascuna, i també llueix 500 làmpades flash, 25 motius nadalencs i dues portades per a l’inici i al final del túnel, sempre amb el sistema led com a eix vertebrador. Més enllà de la llum i el color, però, el conjunt també brinda als vianants un lluït espectacle de so gràcies als múltiples altaveus, ben sincronitzats amb els jocs d’il·luminació a l’hora d’interpretar tres peces mítiques d’aquests dies, novetats en el túnel: ‘All I Want for Christmas Is You’, de Mariah Carey; ‘Carol of the Bells’, de David Foster, i ‘Dancing Quenn’, d’ABBA. Els 24.000 metres quadrats d’il·luminació nadalenca de baix consum estarà activa un total de 170,5 hores, en paral·lel al funcionament del fil musical d’ambientació a la resta de carrers comercials del municipi.  “Estem molt contents de l’acollida que ha tingut aquesta segona edició del túnel de llum i música. Amb l’encesa de llums d’avui donem el tret de sortida a la campanya de Nadal de Castell i Platja d’Aro i S’Agaró, on participen l’empresariat de Platja d’Aro i l’Ajuntament”, explica la regidora de Turisme, Jenny Xufré, que també ressalta que des del consistori estan “contents” amb l’inici nadalenc al nucli. 

D’altra banda, l’època nadalenca arriba enguany a la localitat baix-empordanesa amb novetats remarcables. En aquest sentit, dos espais per a vianants propers a les galeries comercials, així com un tram de l’Avinguda de la Pau de Platja d’Aro, el Parc de Sant Ramon de S’Agaró i la Plaça Poeta Sitjar i una zona de la Pujada de l’Església de Castell d’Aro, han estrenat o renovat la il·luminació i la decoració pròpia d’aquestes dates per donar una benvinguda com cal al Nadal. 

Activitats consolidades

El Nadal d’aquest any serveix, a més, per reforçar tres novetats estrenades el 2018 durant la celebració de la campanya ‘Cada dia és Nadal a Platja d’Aro’. Una d’aquestes propostes ja consolidades és la pista de gel instal·lada ara a la Plaça dels Estanys, que ha obert les portes avui fins al pròxim 6 de gener amb un espai cobert que disposa d’una capacitat per a 50 patinadors. D’altra banda, també destaca la Platja d’Aro Nadal Shopping organitzada per l’Associació d’Empresaris, que tindrà lloc el cap de setmana dels dies 14 i 15 de desembre (de les 11 h a les 20.30 h) en un tram de l’avinguda central, mentre que la tercera activitat d’aquests dies serà la programació de dues sessions d’activitats familiars a la Plaça Sant Pol de S’Agaró, un acte que dinamitzarà el nucli els diumenges 15 i 22 de desembre amb un taller de sorres de colors i animació musical i amb un cagatió de Nadal.


Autor: Redacció


#nadal #llums #platjadaro


#nadal #llums #platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...