Notícies més llegides





OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

El Festival Veus comença amb un tributs als The Beatles

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  05/12/2019  -  21:40

La tarda ha començat amb el primer dels miniconcerts de les corals locals olotines que un any més participen del VEUS


Martí Albesa

Martí Albesa



El primer concert del festival de grups vocals rememora els THE BEATLES a través de les quatre veus femenines de LES BRÜNETTES. L'actuació de la coral de l'Associació de la Gent Gran ha estat la primera de les propostes d'aquesta quarta edició del VEUS.

La quarta edició del Festival VEUS ja està en marxa i ho fa de la mà del grup alemany Les Brünettes. Quatre veus femenines repassen a aquesta hora al Teatre Principal la gran discografia dels quatre joves de Liverpool que varen revolucionar la història de la música. Un concert delicat i emotiu que recorre a través d'imatges i cançons grans temes del grup.

La tarda ha començat amb el primer dels miniconcerts de les corals locals olotines que un any més participen del VEUS. La primera coral a oferir un miniconcert ha estat la Coral de l'Associació de la Gent Gran juntament amb els Amics de les Lletres Garrotxines, que han ofert un petit recital de música i poesia al pati de l'antic Hospital. Aquest any són sis les coral que prendran part d'aquesta edició en diferents espais del centre de la ciutat.

La programació del primer dia del festival VEUS la tancarà el concert de The Tribulettes. Aquesta nit, el grup madrileny actuarà al Torín amb una posada en escena i energia que sobre l'escenari no deixarà a ningú indiferent.

Aquesta quarta edició del Festival VEUS que comença aquest dijous i finalitzarà diumenge ofereix una programació de 17 propostes. L'organitza DinàmiG, amb el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col·labora La Vanguardia.


Autor: Redacció


#olot


#olot






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...