Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

L'arribada dels Reis mags a Palamós comptarà enguany amb un destacat acte de benvinguda dels Patges Reials

Baix Empordà  -  19/12/2019  -  14:43

Fins al diumenge 5 de desembre, amb l'arribada dels Reis d'orient, Palamós també organitzarà el parc infantil "Nadal Jove" a la nau dels 50 metres, la festa del tió o el joc del cluedo


Activitat de les Patgeolimpíades, a l'Arbreda

Activitat de les Patgeolimpíades, a l'Arbreda



Enguany Palamós prepara un acte molt especial, ple de llum, màgia i música mitjançant el qual poder donar la benvinguda als patges reials.

La benvinguda màgica als Patges Reials a Palamós és organitzada per l'Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de Fecotur, i tindrà lloc la tarda del divendres 3 de gener, de les 17 a 21:30 h.

La proposta s'iniciarà amb una cercavila amb batucada, mitjançant la qual s'acompanyarà als Patges Reials des de la plaça Sant Pere (zona de La Planassa) fins a la plaça Murada i la plaça de l'Església, i que passarà pels carrers de Tauler i Servià, Major, plaça dels Arbres, carrer de Dídac Garrell, Onze de Setembre, Nou, Roda i plaça de la Vila.

Un cop allà i a partir de les 17:45 h, un campament reial molt especial amb haimes i ple de llum, jocs i sorpreses, permetrà a les nenes i els nens de Palamós, interactuar, jugar i explicar als patges reials els seus desitjos.

Els infants que ho vulguin, decoraran una bossa de paper per posar una llum a dins i col·locar davant la seva finestra i així indicar a SSMM quines són les cases de Palamós on hi ha infants que esperen el seu regal. En el campament també s'oferiran les targetes per participar en les activitats que s'organitzen a les Patgeolimpíades del dia 4.

Precisament les Patgeolimpíades formen part també de les propostes organitzades al municipi al voltant de les festivitats de Nadal i Reis, que tindran lloc els dies 3 i 4 de gener, de 16:30 a 19:30 h, al parc municipal de l'Arbreda.

Fins al diumenge 5 de desembre, amb l'arribada dels Reis d'orient, Palamós també organitzarà el parc infantil "Nadal Jove", amb tallers, jocs i diferents atraccions, que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 17 a 20 h, a la nau polivalent dels 50 metres (pl. del Suro).


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...