Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès acull la presentació de l'equip gironí FN Speed Team que participarà al Dakar 2020

+ Notícies  -  28/12/2019  -  19:23

Durant el cap de setmana al Centre Comercial hi haurà exposat un vehicle de les mateixes característiques que els participants al Dakar


Presentació a l'Espai Gironès

Presentació a l'Espai Gironès



L'Espai Gironès ha acollit avui la presentació oficial de l'equip gironí FN Speed Team que competirà al Dakar 2020. L'acte s'ha dut a terme a menys d'una setmana de la sortida de l'equip cap a Jeddah, a l'Aràbia Saudita, on donarà començament , el 5 de gener, la primera etapa del Ral·li Dakar 2020.

La presentació oficial de l'equip, amb seu a Llagostera, ha comptat amb la presència d'un vehicle de les mateixes característiques que els participants al Dakar. Aquest vehicle estarà exposat durant el cap de setmana a l'entrada principal del Centre Comercial.

També hi han assistit membres de l'equip i els pilots Santi Navarro (Sots Campió del Món 2018) , Marc Solà (15è classificat Motos Dakar 2019), Joan Font (pilot Ral.lies Gr.N i Dakar ) i Jaume Betriu (Campió Espanya Enduro). Durant la presentació els assistents han manifestat que afronten el projecte amb "molta il·lusió" i amb ganes de lluitar per acabar en una bona posició. També han explicat que en els últims mesos l'equip ha treballat a fons per iniciar el Dakar el màxim de ben preparats i que compten amb un equip "molt competitiu" que té moltes ganes de jugar un bon paper .

El FN Speed Team tindrà presència en tres categories al Ral.li Dakar 2020: SxS, cotxes i motos. L'equip estarà format per 3 motos i 4 cotxes de competició, amb 2 camions d'assistència i diversos vehicles logístics. Un total de 28 persones formaran part del FN Speed Team.

La presentació oficial de l'equip gironí a l'Espai Gironès ha anat a càrrec del periodista esportiu i presentador de TVE del programa Dakar, Marc Martín.

Els pilots han firmat pòsters al nombrós públic assistent. Des de l'Espai Gironès han manifestat la seva satisfacció per poder acollir a les seves instal·lacions un esdeveniment com el d'avui relacionat amb l'esport de les comarques gironines.


Autor: Redacció


#espaigirones #dakar


#espaigirones #dakar





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...