Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Aquest 2020 tornarà a haver-hi Olotx2 a la capital de la Garrotxa

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  03/01/2020  -  13:01

Després de l'edició del 2020 'que tindrà lloc del 14 al 16 de febrer' serà el moment de reformular el model d'aquesta campanya de descomptes en estades, àpats i activitats




Aquest 2020 tornarà a haver-hi Olotx2. Després de diferents reunions entre l'Ajuntament d'Olot i les 4 entitats professionals involucrades en la campanya (l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, l'Associació de Comerciants d'Olot, el Mercat d'Olot i Turisme Garrotxa), s'ha arribat a un acord per tirar endavant una nova edició de la campanya de descomptes en estades, àpats i activitats. Les entitats han decidit fer un pas endavant en l'organització d'aquesta iniciativa, que tindrà lloc del 14 al 16 de febrer.

La 8a edició de l'Olotx2 serà possible per una reducció de la partida destinada a la difusió que, com a contrapartida, augmentarà la promoció a través de xarxes socials.

Un altre dels canvis afecta la gestió de la comunicació, una part de la qual assumiran els tècnics de les diferents les entitats que hi participen. També hi haurà una reducció a part de les activitats complementàries a la campanya del'Olotx2 2020.

En aquests moments els diferents establiments estan ultimant les propostes per a l'Olotx2 que es podrà començar a reservar a partir del 27 de gener a www.olotx2.cat.

Un cop hagi finalitzat aquesta edició, l'Ajuntament i les quatre entitats implicades iniciaran un procés per reformular aquesta proposta, que va néixer fa vuit anys en plena crisi econòmica. Aquesta voluntat de canvi ja s'havia acordat durant l'any passat així com el compromís de l'Ajuntament d'Olot en impulsar una nova campanya de promoció durant el primer trimestre de l'any a partir del 2021 amb la mateixa dotació pressupostària que tenia l'Olotx2 i que sigui una oportunitat per posar en valor el territori.

L'Olotx2 és un esdeveniment que vol contribuir en la consolidació de la marca Olot- Garrotxa com a destí turístic molt complert i obert tot l'any. Aquesta campanya és una mostra del que es pot fer tot l'any, amb la diferència que durant els dies de celebració, l'oferta serà 2x1 (paga per una persona i en gaudeixen dues). Durant els dos dies de l'Olotx2 es podrà continuar descobrint l'extensa i variada oferta de la ciutat i la comarca gràcies a la iniciativa de les diferents empreses participants.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...