Notícies més llegides



Alt Empordà


Empuriabrava

Comencen les obres per acabar les voreres i desguassos pluvials d'avinguda Marinada i del sector Muga A d'Empuriabrava

Alt Empordà  -  10/01/2020  -  14:42

És una obra llarga i costosa però que estarà acabada abans de l'estiu




Aquesta setmana han començat les obres de dos trams de voreres que falten per acabar a Empuriabrava. Un a l'avinguda Marinada i l'altre al sector Muga A. En el cas d'avinguda Marinada resta l'adequació de les voreres i dels desguassos pluvials del tram de Montgrí a Requesens, un total de 700 metres. La part més complicada d'aquesta obra són els desguassos pluvials perquè l'aigua que recullen s'ha d'abocar al canal i en aquest cas ha de fer un llarg recorregut perquè el més proper queda allunyat de la zona. Serà necessari també tallar alguns plataners, doncs se'n conservaran un sí i un no tal com s'ha fet en la primera fase. Els plataners no es poden podar cada any i això fa que quan creixen causin molèsties a l'enllumenat públic traient visibilitat, a part de provocar problemes d'acumulació de fulles que embussen els embornals. El pressupost d'aquest tram és de 900.000€ i el total haurà tingut un cost d'1.200.000€ entre les dues fases amb contribucions especials. És una obra llarga i costosa però que estarà acabada abans de l'estiu.

Pel que fa al Sector Muga A és una zona també molt transitada per vianants sobretot a l'estiu. D'aquest sector quedava pendent el carrer Muga des del carrer Fages de Climent fins a Delta Muga. L'obra ha tingut un cost aproximat de 250.000€ també amb contribucions especials. Es preveu que l'obra s'acabi d'aquí a 3 mesos .

Totes dues obres milloraran substancialment zones molt transitades i que tenen complicacions en dies de pluja per acumulació d'aigua.


Autor: Redacció


#empuriabrava


#empuriabrava





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...