Notícies més llegides



Andorra


Andorra

Prop d’un miler d’alumnes d’Andorra i dels Pirineus participaran en el concurs Whatsapp relats

Andorra  -  13/01/2020  -  17:40

La iniciativa, que arriba a la quarta edició, està organitzada conjuntament pel Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, l’Associació del Llibre del Pirineu i el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya




Uns 900 alumnes de quinze centres escolars, vuit d’ells del Principat d’Andorra i set comarques dels Pirineus, participaran aquest dimarts al concurs de relats breus WhatsApp relats. Una proposta que fomenta les bones pràctiques amb el mòbil, la creativitat i les relacions amb els territoris veïns i que s’adreça a estudiants de quart curs de segona ensenyança i nivell equivalents.

Per primera vegada s’hi adhereixen l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino, el Col·legi Sant Ermengol i el Col·legi Sagrada Família. Els altres centres docents que hi participen des d’anys anteriors són les Escoles Andorranes d’Encamp i Santa Coloma, el Lycée Comte de Foix, el Colegio Español María Moliner i l’Àgora International School.

La iniciativa, que arriba a la quarta edició, està organitzada conjuntament pel Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, l’Associació del Llibre del Pirineu i el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya. També hi col·laboren l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), així com el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

El mateix dimarts els professors rebran un missatge amb un tema. A partir d’aquest moment, els alumnes tindran una hora per escriure un microconte d’un màxim de 100 paraules i que hauran d’enviar com a missatge de WhatsApp.

El jurat, format per persones de l’àmbit de la cultura literària d’ambdós costats de la frontera, triarà 10 relats i n’escolliran els tres millors. El guanyador s’endurà una tauleta tàctil; el segon, un rellotge intel·ligent i el tercer, una motxilla amb carregador solar. Els finalistes obtindran uns auriculars sense fils. A més hi haurà un lot de llibres per als centres dels alumnes guanyadors.

L’acte de lliurament de premis té lloc alternativament entre Andorra i la Seu d’Urgell. Aquest curs es farà a la sala Immaculada del Centre Cultural Les Monges de la capital alturgellenca el 12 de març.


Autor: Redacció


#whatsapp


#whatsapp





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...