Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt presenta el Pla d'Actuació Municipal 2020-2023

+ Notícies  -  16/01/2020  -  14:16

El document inclou 91 accions que són la base sobre la qual es desenvoluparan les polítiques municipals durant el mandat


Part del govern de Salt durant la presentació del PAM

Part del govern de Salt durant la presentació del PAM



L'equip de govern de l'Ajuntament Salt ha presentat el Pla d'Actuació Municipal que inclou 91 accions que seran la base sobre la qual "es desenvoluparan totes les polítiques municipals durant tot el mandat". El document està dividit en quatre àmbits diferents (Vila d'oportunitats, educadora, amable i sostenible) i en cadascun d'ells s'inclouen algunes de les inversions més importants ja previstes durant els quatre propers exercicis.

La presentació s'ha fet al Museu de l'Aigua situat a la Factoria Cultural Coma Cros i l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha explicat que "el document és fruit d'un treball conjunt entre els dos socis de govern durant aquests primers mesos de pacte i hereu de la feina que el darrer mandat ja es va dur a terme".

Viñas ha afegit que "presentem el PAM de Salt a inicis d'aquest any 2020 perquè volem, des d'un primer moment i durant els propers quatre anys, lligar totes les línies de treball als pressupostos municipals. En aquesta línia, el Pla ja es començarà a veure reflectit, amb mesures concretes, al pressupost que aprovarem durant els propers dies".

Objectiu: el benestar dels saltencs i saltenques
"El PAM de Salt ha estat treballat i dissenyat per tal de reforçar el benestar dels saltencs i saltenques, fent un pas endavant en la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes", argumenta l'alcalde de la vila.
Viñas ha manifestat que "es tracta d'un document obert que serà la base de l'acció de govern però és un pla viu que estem segurs que podrem continuar complementant, adaptant i fent créixer durant els propers anys".

Vila d'oportunitats
El primer dels àmbits sobre el qual es desenvolupa el PAM de Salt és l'anomenat Vila d'oportunitats i tal com explica l'alcalde saltenc se centra en "amb la complicitat de tothom impulsar tota una sèrie d'accions per continuar construint un Salt on sigui possible desenvolupar qualsevol projecte de vida, familiar, professional o empresarial".

Desenvolupar les 90 hectàrees del sector sud treballant per acollir un parc hospitalari líder en recerca biomèdica i formació universitària, executar la reforma de la ComaCros que afecta 1.500 metres quadrats o aplicar el Pla econòmic i de l'ocupació de Salt són algunes de les mesures més destacades d'aquesta gran àrea

Vila educadora
En aquest àmbit, la primera tinent d'alcalde de Salt, Margarita de Arquer, ha afirmat que "l'educació és sense cap mena de dubte un dels eixos principals sobre els quals pivotarà tota l'acció de govern i, en aquesta línia, el Pla educatiu serà la guia".

La construcció de l'escola Gent del Rec, l'institut Salvador Sunyer o crear a la vila una residència per a estudiants són algunes de les accions que inclou aquest apartat del PAM saltenc.

Vila Amable
Viñas en aquesta àrea ha argumentat que "treballem per gaudir d'una vila amb uns serveis eficients i solucionar els reptes que tenim a sobre la taula".

Aquest àmbit inclou la gestió de fins a 300 pisos de protecció municipal, invertir 2 milions d'euros per la millora de carrers, places i parcs o consolidar l'ampliació de la Policia Local fins als 57 agents.

Vila Sostenible
Durant la presentació s'ha avançat que és un àmbit sobre el qual ja s'està treballant però Arquer ha volgut destacar que "aquest mandat farem passos endavant per anar fent encara millor tot el que està engegat o posar en marxa propostes per créixer en aquest àmbit".

Potenciar les bonificacions per a l'ús del transport públic, treballar per arribar al 60% de recollida selectiva o finalitzar el Pla d'Usos de les Deveses i Les Hortes són algunes de les accions incloses.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...