Notícies més llegides




Alt Empordà


La Jonquera

Detenen dos camioners a l'Alt Empordà per duplicar targetes de crèdit

Alt Empordà  -  27/01/2020  -  12:17

Utilitzaven les targetes clonades per comprar, revendre carburant i pagar peatges




Els Mossos d'Esquadra  van detenir el passat 20 de gener dos homes, de 35 i 33 anys, de nacionalitat bosniana i amb domicili a Celje (Bòsnia i Herzegovina), com a presumptes autors d'un delicte de falsificació de targetes de crèdit i dèbit.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a dos quarts de dotze del migdia, en un control de transports que agents de trànsit s'havia muntat a l'N-II, a l'altura del punt quilomètric 776, dins del terme municipal de La Jonquera (Alt Empordà). Durant l'operatiu van aturar un camió amb matrícula eslovena, en el qual viatjaven dos conductors. Quan els mossos van inspeccionar el tacògraf digital del vehicle per controlar el temps de conducció i descans obligatoris, van observar un lector electrònic de bandes magnètiques, que serveix per clonar targetes de crèdit.

Tot seguit, els agents van localitzar dins de la cabina dos lectors més, una cartera amb 41 targetes de crèdit de diversos titulars, i un ordinador amb un programa informàtic il·legal de clonació de targetes de crèdit. A més, els mossos van localitzar una clau casolana manipulada com les que es fan servir per obrir els bombins dels camions i 2.415 euros en efectiu. Davant les evidències els mossos van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte de falsificació de targetes.

Els detinguts, que no tenien antecedents, va passar el dia 21 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual els va deixar en llibertat.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...