Notícies més llegides




Alt Empordà


Castelló d'Empúries

Festa de la Candelera 2020

Alt Empordà  -  28/01/2020  -  08:35

Divendres 31 de gener comença la Festa de la Candelera, la Festa Major d'Hivern de Castelló d'Empúries




Un any més arriba la Festa de la Candelera, La Festa Major d'Hivern o Festa Petita, carregada d'activitats per a tots els públics: concerts, espectacles, sardanes , exposicions...tres dies de celebració per a petits i grans.

Els actes començaran el divendres dia 31 de gener amb un format especial del V cicle de conferències, una Taula Rodona amb el títol de "Castelló Vila Major" protagonitzada per veïns i veïnes de la vila. A les 20 h un espectacle per adults organitzat per la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués : Cançó Fugaç "corrandes són corrandes". Els actes acabaran la nit de divendres a la Sala municipal amb la Festa jove que amenitzaran els grups de versions Julay's i Banda Neon.

Dissabte dia 1 de febrer comencen les activitats amb el lliurament dels Premis Espiga i Timó a la Capella del Convent de Santa Clara. Al mateix moment a la Farinera una activitat infantil, "Taller de Costura: vols fer un pop, sense cosir?" els que vulguin fer-lo s'hauran d'inscriure prèviament. Aquest mateix matí tindran lloc dues visites guiades una a les 11 h "Castelló d'Empuries Capital Comtal" (Cal reservar a 972156233/972450802) i l'altra a les 12 h al Convent de Sant Agustí . El matí acabarà amb una audició de sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí. La tarda del dissabte serà dels nens i nenes: espectacle de màgia amb "Andrew i el Bagul màgic" i xocolatada popular amb Jordi Patxeco. A dos quarts de vuit del vespre Josep Gou farà la presentació del seu curtmetratge "Demà tindrem sort" a la Capella del Convent de Santa Clara.

La nit de dissabte començarà amb l'espectacle d'humor de Txabi Franquesa, un habitual del Club de la Comedia que ens farà riure amb el seu monòleg "Parlant amb Franquesa". L'espectacle funcionarà amb el sistema de taquilla inversa (l'espectador pagarà el que consideri oportú). En acabar la funció el Dj Radio Cassette posarà música a la mateixa Sala Municipal.

Diumenge dia 2 de febrer, dia de la Candelera, començarem d'hora. A les 8 h del matí Fira Mercat de Brocanters a la plaça Joan Alsina que s'allargarà fins a les 14 h. Pels més dormilegues els Fusellers de Castelló faran la despertada del poble començant per l'aparcament del Pont Vell i passant pels carrers de la vila. A partir de les 10 h començarà a la Sala Polivalent la VI trobada de puntaires amb la ballada de l'esbart dansaire. No pot faltar tampoc el Campionat de Botifarra que reuneix cada vegada més gent. Si voleu jugar no oblideu apuntar-vos a la Sala Municipal mitja hora abans del campionat. I continuarà el matí de jocs amb els jocs de cucanya que organitzen els Espais Joves. A dos quarts d'una el Mossèn Joan d'Arquer oficiarà la Missa Solemne amb la col·laboració de la Coral Castellonina. El matí acabarà amb mitja audició de sardanes de la nostra Cobla Rossinyolets.

A partir de quarts de set de la tarda Concert i Ball amb l'orquestra Montecarlo per tancar la festa.

Al llarg dels tres dies L'Ecomuseu-Farinera i El Museu d'Història Medieval de la Cúria-Presó, S. XIV també obriran portes tot el cap de setmana. Consulteu els horaris al programa.


Autor: Redacció


#festacandelera #castello


#festacandelera #castello


Arxiu adjunt

Programa Festa de la Candelera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...