Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

La 23a edició del Firestoc de Banyoles registra bon balanç de visitants i vendes

Pla de l'Estany  -  29/01/2020  -  13:10

Prop de 2.500 persones van participar al sorteig en comerços de Banyoles després de comprar a la fira


23a edició del Firestoc de Banyoles

23a edició del Firestoc de Banyoles



La 23a edició de la fira Firestoc de Banyoles, que se celebra coincidint amb el període de rebaixes d'hivern, va tancar diumenge amb un bon balanç, tant de visitants com de vendes. Més d'una trentena d'expositors repartits en 44 estands van participar en aquesta edició que, com a novetat, va obrir per primera vegada el divendres a la tarda.

El Firestoc, que se celebra coincidint amb el període de rebaixes d'hivern, va omplir el pavelló de la Draga amb les millors ofertes en roba, calçat, complements, roba per a la llar, alimentació i esport que portaven tant comerciants de Banyoles i comarca com de la resta de comarques de Girona. La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat que "el Firestoc ha tornat a ser un any més un punt de trobada per aquells compradors que busquen les millors ofertes en les rebaixes d'hivern" i ha afegit que "el fet de localitzar en un sol espai diversitat d'establiments comercials ha estat un bon reclam per als visitants".

En aquest sentit, unes 2.500 persones van participar al sorteig que es va fer entre totes les persones que compraven al Firestoc i que consistia en vals regals als comerços associats a l'agrupació Banyoles Comerç i Turisme per valor de 100, 200 i 300 euros. D'aquests, un 65% eren de Banyoles i la comarca, tot i que també van arribar compradors del Gironès, la Garrotxa, l'Alt Empordà o de Barcelona i Osona.

La principal novetat d'aquesta 23a edició va ser l'obertura de la fira el divendres a la tarda. La regidora Anna Tarafa n'ha fet una valoració positiva i ha destacat que "juntament amb l'Associació Banyoles Comerç i Turisme en fem un bon balanç, tant per l'afluència de visitants com per les vendes que es van fer".


Autor: Redacció


#banyoles #firestoc #rebaixes


#banyoles #firestoc #rebaixes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...