Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

La Carnavalesca i Els 4 Gats, Les Tremendes i Qui Ens Enredat i I a tu què t'importa?, colles guanyadores de la Gran Rua de Platja d'Aro

Baix Empordà  -  23/02/2020  -  09:03

Completen els guardons La Carnavalesca (Disfressa) i Mar i Muntanya (1a participació)




La Gran Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de Platja d'Aro 2020 va aplegar ahir dissabte 22 de febrer un conjunt de 79 colles: 11 al matí en modalitat d'exhibició i 65 a la tarda en modalitat de concurs, de 16 poblacions de les comarques de Girona amb gairebé 5.000 figurants i acompanyades per les tres colles dels Reis Carnestoltes de Castell-Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro (totes tres fora de concurs) i de desenes de milers d'espectadors als carrers. Un cop tancada la valoració del jurat, les colles guanyadores han estat: La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca (Carrossa Gran), Els 4 Gats de Sant Feliu de Guíxols (Carrossa Petita), Les Tremendes-Casa Cultural d'Andalusia d'Olot (Comparsa), Qui ens ha enredat? i I a tu què t'importa (ex aequo Colla Local), La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca (Disfressa) i l'Associació Amics del Carnaval Mar i Muntanya de Santa Cristina d'Aro (Primera participació -guardó únic-).

Carrossa Gran: La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca (1a-500 punts), La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts (2a-409), Mar i Muntanya de Santa Cristina d'Aro (3a-407), Penya Carnavalia La Garrotxa d'Olot (4a-401) i Penya G de Sant Feliu de Guíxols (5a-390). En Carrossa Petita han estat premiats: Els 4 Gats de Sant Feliu de Guíxols (1a-411 punts), Els Esperits de Sant Feliu de Guíxols (2a-394), Uhhhhh Que Xungo de Sant Feliu de Guíxols (3a-381 punts), I a tu què t'importa de Castell-Platja d'Aro (4a-380) i Sense Vàlvules de La Bisbal d'Empordà (5è-357).

Comparsa: Les Tremendes-Casa Cultural d'Andalusia d'Olot (1a-246 punts), Els Emmaskarats d'Olot (2a-235), Colla Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols (3a-231), Trapelles de La Bisbal d'Empordà (4a-221) i Petard@s de Sant Feliu de Guíxols (5a-216). Colles Locals de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró: ex aequo Qui en ha enredat? i I a tu què t'importa? (1a-380 punts), Somos los que Somos (2a-374), Els Pimpons (3a-359), La Xalana del Port (4a-332) i Descarrilats (5a-295). Disfressa (compatible amb totes les categories anteriors): La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca (1a-50 punts), ex aequo Blaus i Cia. de Santa Cristina d'Aro, Somos los que Somos de Castell-Platja d'Aro i Gínjols d'en Bas d'Olot (2a-44), La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts (3a-43), ex aequo Petard@s de Sant Feliu de Guíxols i Kinbedeball de Salt (4a-42), i ex aequo Mar i Muntanya de Santa Cristina d'Aro, Els Al·lots d'Olot i Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols (5a-41 punts). Millor colla participant per primera vegada al Carnaval de Platja d'Aro (guardó únic): Associació Amics del Carnaval Mar i Muntanya de Santa Cristina d'Aro.


Amb les seves valoracions, el jurat, seguint criteris relacionats amb la coreografia, la disfressa, la carrossa i l'animació ha repartit els guardons valorats en 8.000 euros, premis lliurats la mateixa nit de dissabte en el transcurs del ball popular al Palau d'Esports i Congressos. L'Enterrament de la sardina, el proper dimecres 26 de febrer (19.30 h), tancarà els actes del 43è Carnaval amb la tradicional concentració, cercavila i sardinada popular per iniciar el dol de la Quaresma.


Autor: Redacció


#carnaval #platjadaro


#carnaval #platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...