Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Recta final dels actes del Carnaval de Palamós 2020

Baix Empordà  -  25/02/2020  -  17:21

Avui dimarts tindrà lloc el Judici Sumaríssim a la Reina del carnaval, que es durà a terme al teatre La Gorga i que ja té pràcticament esgotades totes les localitats per aquest espectacle




Aquest 26 de febrer, dimecres de Cendra, Palamós tancarà el carnaval de Palamós 2020 amb els actes tradicionals de "l'Enterrament de la Sardina", que tindrà la Reina del carnaval Ninight, com a destacada protagonista.

La mort d'aquest personatge marcarà el final dels dies de disbauxa, música i color, que es van iniciar a Palamós el passat dia 15 de febrer.

Abans però encara resten dos dies d'activitats, amb un programa que avui dimarts serà dedicat a la realització del Judici Sumaríssim del Tribunal de la Rota a la Reina del carnaval, a càrrec de la Colla del Testament.

Aquesta proposta teatralitzada i carregada de bon humor tindrà lloc a partir de les 21h, al teatre La Gorga, que ja té pràcticament esgotades totes les localitats per a poder assistir a la representació d'aquest espectacle.

"L'Enterrament de la Sardina"
Demà dimecres, 26 de febrer, serà el torn per a les diverses propostes previstes en els actes de "l'Enterrament de la Sardina". El programa d'aquest dia s'iniciarà a les 17:30 h amb la sentència i la mort de la Reina del carnaval Ninight, que es durà a terme al carrer de Cervantes i que li seguirà la tradicional processó de dol, presidida pel Carnestoltes Kin Cool. Tot seguit el mateix Carnestoltes durà a terme la lectura del testament que tindrà lloc a partir de les 19.30 h al carrer Nou.

La festa del carnaval 2020 es tancarà de manera definitiva a partir de les 20h amb una sardinada popular a l'Estenedor de Xarxes, al port.

2020, un carnaval d'èxit
D'aquesta manera Palamós posarà el punt final als actes festius del seu Carnaval 2020, que des de passat 15 de febrer ha omplert de disfresses, festa i disbauxa els carrers del municipi, i que un any més ha comptat amb un alt nivell de participació, tant amb quantitat com en qualitat de disfresses i carrosses de les colles participants, així com d'una massiva resposta de públic amb clars exemples com el del sopar de presentació del dissabte 15, que obria els actes d'aquest carnaval; la Gran Rua de dissabte o bé l'exhibició de comparses de diumenge passat.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...