Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Àltima remodela el Tanatori-crematori del Ripollès

El Ripollès  -  02/03/2020  -  13:56

La funerària ha invertit 100.000 euros en la reforma de l'equipament, que ha renovat completament les sales de vetlla, ara més àmplies i amb llum natural


Tanatori-crematori del Ripollès

Tanatori-crematori del Ripollès



Àltima, empresa capdavantera en la gestió de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i cementiris, ha finalitzat les obres de remodelació de les instal·lacions del Tanatori-crematori del Ripollès. Els treballs han consistit a la renovació integral i redistribució dels espais de les sales de vetlla, l'entrada i l'aparcament, amb l'objectiu d'oferir un equipament més confortable, còmode i adaptat a les necessitats de les famílies que passen per un procés de defunció. Les obres han tingut una durada de quatre mesos i han suposat una inversió de 100.000 euros.

Amb la reforma, el centre de Ripoll passa a disposar de tres sales de vetlla –anteriorment en tenia quatre-, ara de majors dimensions, més còmodes i amb diversos serveis incorporats. Totes presenten àrees ben diferenciades: un gran per a l'estança de la família, zona de catering –amb cafetera i nevera- i sala per a l'exposició del difunt. A més, s'han emprat materials fonoabsorbents, per afavorir el confort i la intimitat dels usuaris, i s'ha incorporat un nou mobiliari de fusta natural, que aporta més calidesa al conjunt. Així mateix, s'ha potenciat la llum natural mitjançant l'ús de tancaments de vidre translúcids a les tres sales. Una d'elles és de majors dimensions o magna, pensada principalment per a vetlles amb un volum important d'assistents i que, a més dels serveis abans mencionats, incorpora bany privat dins la mateixa sala. A banda d'això, al vestíbul principal del tanatori s'ha integrat una zona de refrigeris per a l'ús de les famílies.

Les obres al Tanatori-crematori del Ripollès també han contemplat actuacions a la zona d'aparcament. D'una banda, se n'ha millorat l'accessibilitat mitjançant la pavimentació amb asfalt i la instal·lació d'una escala que permet la connexió directa amb el centre. De l'altra, s'ha reforçat la il·luminació en aquesta zona i l'entorn, per facilitar la circulació dels usuaris a l'exterior del recinte.

El Tanatori-crematori del Ripollès és el centre més important d'Àltima a la comarca, des d'on dóna cobertura a tots els municipis. L'empresa funerària compta també amb oficines d'atenció a les famílies a Sant Joan de les Abadesses i Ribes de Freser.


Autor: Redacció


#ripoll #tanatori


#ripoll #tanatori





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...