Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

L'associació municipal de Protecció Civil de Ripoll publica la memòria anual 2019

El Ripollès  -  03/03/2020  -  22:19

La regidora de Seguretat Ciutadana, M. Dolors Vilalta declara que Protecció Civil porta prop de 34 anys col·laborant en totes les activitats que es programen des de l'Ajuntament




L'associació municipal de Protecció Civil ha presentat el balanç d'activitats realitzades durant l'any 2019 on es reflecteixen les 85 actuacions efectuades a Ripoll i en altres poblacions de la comarca i comarques veïnes, en les quals han participat 362 persones voluntàries i han emprat 1399 hores de voluntariat. Del total de serveis realitzats enguany la majoria corresponen a serveis preventius i de col·laboració en la seguretat d'activitats i esdeveniments locals, suport a la Policia Local o altres Cossos de Seguretat i d'Emergències sigui per inclemències meteorològiques, rescat d'animals, etc., i d'altres per vigilància preventiva d'incendis en el terme municipal de Ripoll.

La regidora de Seguretat Ciutadana, M. Dolors Vilalta declara que Protecció Civil porta prop de 34 anys col·laborant en totes les activitats que es programen des de l'Ajuntament "Sense la col·laboració de Protecció Civil, seria impossible portar a bon terme la infinitat d'activitats esportives, culturals o festives, a més de les col·laboracions en cas de catàstrofes". Vilalta també explica que és habitual que en qualsevol prova esportiva o festiva, el cos de voluntaris de protecció civil hi sigui present, i de manera molt efectiva col·laborant amb la Policia Local. Aquesta col·laboració altruista permet dotar de més seguretat la programació d'activitats, que sense un nombre determinat d'efectius seria impossible realitzar.

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana agraeixen l'especial dedicació desinteressada d'aquest grup de voluntaris que està disposada a actuar les 24 hores del dia, per facilitar que se celebrin les múltiples activitats que se celebren Ripoll, o per intervenir en qualsevol emergència.

Destacar que a la Fira de les 40 hores, es comptarà amb una exposició itinerant de la Direcció General de Protecció Civil, formada per plafons informatius sobre RISCOS A CATALUNYA per a sensibilitzar a la població.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...