Notícies més llegides




Alt Empordà


Figueres

Tres detinguts en un operatiu policial aquest matí al centre de Figueres

Alt Empordà  -  05/03/2020  -  13:42

S'ha intervingut marihuana, cocaïna i s'ha recuperat un vehicle sostret


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres, juntament amb efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Girona, del Grup Especial d'Intervenció i de la Policia Local de Figueres, han realitzat avui un dispositiu policial que ha permès la detenció de tres homes de nacionalitat marroquina, de 28, 25 i 34 anys, veïns de Figueres, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal, amenaces, coaccions, robatori amb violència i intimidació, contra la salut pública, danys i usurpació de funcions públiques.

Les detencions són resultat d'una investigació oberta el passat 27 de febrer quan es va tenir coneixement que uns individus havien comès un robatori amb violència i intimidació a l'interior d'un pis de Figures d'on van sostreure una plantació de marihuana.

Els agents van obrir diligències penals contra les dues persones responsables de la plantació com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i, paral·lelament, van obrir una investigació per localitzar els autors del robatori.

Les indagacions van permetre localitzar un domicili, situat al carrer Sant Antoni de Figueres, que estaria relacionat amb els assaltants.

Aquest matí s'han fet una entrada i perquisició en aquest domicili on s'ha detingut dues persones i s'ha intervingut 500 grams de marihuana, 50 grams de cocaïna, 100 grams d'heroïna, un vehicle sostret, documentació i claus de diversos vehicles sostrets, manilles, passamuntanyes, 6 paquets simulats de droga, bàscules de precisió, 1100 euros en efectiu, 50.000 llavors de marihuana i un prioritari policial.

Posteriorment els agents han localitzat a Figueres mateix, un tercer home que també estaria implicat en els fets, per aquest motiu, després de ser identificat, ha estat detingut.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb el cas.


Els detinguts, tots amb antecedents, passaran les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció de Figueres.


Autor: Redacció


#figueres #mossos


#figueres #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...