Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Girona Fibra brinda 5 GB extres per facilitar la comunicació i el teletreball durant la crisi del coronavirus

Besalú, Vila Comtal  -  13/03/2020  -  22:14

L'empresa, amb seu a Besalú, ha aplicat aquest bono automàticament a tots els seus clients, independentment de la tarifa contractada


Gironafibra

Gironafibra



La gran crisi sanitària -i per tant, extrapolable a molts altres àmbits- provocada pel coronavirus COVID-19 ha fet aflorar moltes iniciatives solidàries. Una de les quals la tenim ben a prop de casa, i es tracta de la decisió de l'empresa Girona Fibra, amb seu a Besalú, a la Garrotxa, d'oferir 5 GB extres als mòbils dels seus clients. "Davant les necessitats actuals de comunicació i amb l'objectiu de millorar la situació en tot el possible per la nostra banda, volem contribuir que pugueu teletreballar o estar comunicats amb la família des de qualsevol lloc. Per aquest motiu us apliquem un Bono de 5 GB cada mes durant els mesos de març i abril en totes les vostres línies mòbils", ha comunicat la companyia als seus usuaris i usuàries.

"Avui dia, malauradament, molta gent encara només té el mòbil per connectar-se a Internet, i quan estan a casa seva han de vigilar el temps de connexió per no excedir-se de les dades", explica el gerent de Girona Fibra, Estanis Sarquella, qui també remarca que aquesta acció ha de servir, d'altra banda, per fomentar el teletreball en temps de confinament, tal com es preveuen els pròxims dies: "Esperem que pugui ser d'ajuda per aquells que facin servir el seu telèfon mòbil com a punt d'accés WiFi".

Girona Fibra va néixer amb l'objectiu d'oferir un servei de telefonia i connexió de fibra òptica a la zona de la comarca de la Garrotxa. Present a diversos pobles i ciutats del territori, l'empresa treballa tant per a particulars com per a empreses, i amb aquesta mesura no faran distincions sigui quina sigui la tarifa del client. "És un bono aplicat a tots els nostres clients, sense excepció: des d'aquella persona que té contractada una tarifa petita fins al veí que té contractada la tarifa més elevada, tots rebran les 5 GB extres i no hi haurà distincions, de la mateixa manera que el coronavirus tampoc en marca, de distincions", explica Sarquella, qui recorda que aquest bono de gigues s'aplica automàticament a totes les línies de mòbil contractades.

La mesura d'aquesta empresa garrotxina s'avança a altres accions solidàries com la que establirà a partir de dilluns la Generalitat amb el telèfon 061 del servei d'atenció sanitària, que passarà a ser un telèfon d'emergències. En aquest cas, serà la Generalitat qui assumirà el cost del 061 Salut Respon, un servei encara de pagament, la qual cosa ha causat moltes crítiques provinents des de la banda política, però també ciutadana.

El coronavirus, a Girona

D'altra banda, i segons les dades actualitzades aquest mateix vespre pel Departament de Salut, la Regió Sanitària de Girona ha confirmat avui vuit nous casos de coronavirus: dues dones del Pla de l'Estany (de 84 i 40 anys) i sis ciutadans més residents a la comarca del Gironès (quatre dones de 93, 86, 51 i 30 anys) i dos homes (un jove de 22 anys i un menor de 13). Amb els nous positius registrats avui, la xifra d'afectats a la demarcació augmenta fins a les 32 persones, mentre que en el global de Catalunya el volum total de contagiats ja és de 509, després que avui s'hagin confirmat 190 nous casos.


Autor: Redacció


#gironafibra #besalu #coronavirus


#gironafibra #besalu #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...