Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Salt ajorna la Fira Food Truck i suspèn la fira de la Flor i el Planter

+ Notícies  -  23/03/2020  -  15:35

Des de l'Ajuntament també s'han aturat les activitats que les àrees municipals tenien previst organitzat el proper mes


III Food Truck Market Salt

III Food Truck Market Salt



L'Ajuntament de Salt ha decidit ajornar la quarta edició de la Fira Food Truck que estava previst celebrar entre el 24 i el 26 d'abril. La decisió s'ha adoptat després que durant el cap de setmana s'hagi allargat durant quinze dies més l'Estat d'Alarma per tal de fer front al Covid_19 (Coronavirus). Un cop la situació torni a la normalitat s'anunciarà la nova data de la fira.

La mesura adoptada pel consistori també afecta la Fira de la Flor i el Planter que, en aquest cas, se suspèn per aquest any.

Aquestes dues decisions s'afegeixen a les que s'han anat adoptant les darreres setmanes i que, per exemple, han obligat a suspendre la Setmana de l'Activitat Física i la Salut de Salt o, tal com ha anunciat el govern català, el Sant Jordi 2020.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que "la situació actual ens obliga a, diàriament, adaptar-nos a nous escenaris i tot plegat amb un únic objectiu: fer front al Covid_19 a partir de les mesures que es van aprovant i que anem traslladant a Salt".

En la mateixa línia que l'ajornada de la Food Trucks i la suspensió de la Fira de la Flor i el Planter, l'Ajuntament també ha decidit aturar totes les activitats que tenien previst organitzat durant el mes d'abril les diferents àrees municipals.

"Un cop superem la situació actual provocada pel coronavirus ens mirarem totes les activitats que s'han ajornat i, si hi ha possibilitat, les tornarem a programar", afegeix Viñas.
Garantia de serveis bàsics Durant la reunió d'aquest dilluns 23 de març, el Comitè d'Emergències Municipal de Salt ha continuat dissenyat, en contacte amb la resta d'administracions i agents implicats, tot el paquet de mesures que ja s'estan aplicant i que s'ampliaran durant els propers dies per tal de garantir els serveis bàsics per a tots els saltencs i saltenques.


Autor: Redacció


#salt #coronavirus


#salt #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...