Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

El Servei Integral d'Ocupació del Consell Comarcal de la Selva presta el servei mitjançant atenció virtual atesa la situació actual provocada pel COVID19

La Selva  -  23/03/2020  -  15:56

La situació continuarà fins que el Govern decreti la fi de l'estat d'alarma pel COV19 i es reprenguin tots els serveis amb normalitat




Aquest servei ha aturat l'atenció presencial de forma temporal. Amb tot, des del Servei d’Integral d’Ocupació es continua prestant el servei de forma virtual a través de tutories online o d'assessoraments via telèfon i/o correu electrònic.

La situació continuarà fins que el Govern decreti la fi de l'estat d'alarma pel COV19 i es reprenguin tots els serveis amb normalitat.

Aquelles persones que necessitin del servei d'orientació laboral o qualsevol dubte i/o informació poden contactar amb els tècnics a través de correu electrònic o bé al telèfon.

Les persones dels municipis d’Anglès, Sant Hilari Sacalm, Sils i Vilobí d’Onyar poden posar-se en contacte amb el tècnic Roberto Colina, mitjançant el correu electrònic rcolina@selva.cat o bé al telèfon 600904153.

Pel que fa les poblacions de Breda, Fogars de la Selva, Massanes i Santa Coloma de Farners, aquelles persones que vulguin posar-se en contacte amb el servei ho poden fer amb la tècnica Christelle Angulo, mitjançant el seu correu electrònic és cangulo@selva.cat o bé el telèfon .600 904150

Finalment, aquelles persones d’Hostalric i Tossa de Mar que vulguin posar-se en contacte amb el servei ho poden fer amb la tècnica Aïna Pica mitjançant el correu apica@selva.cat o bé el telèfon 600904160.

Des de l'ens selvatà es demana la col·laboració de tothom per sortir d'aquesta situació i poder parl·liar , en la mesura del possible, aquesta pandèmia.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...