Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Es lliuren les targetes moneder a les famílies de Palamós amb beques menjador escolars

Baix Empordà  -  27/03/2020  -  14:01

Personal de l’Ajuntament de Palamós ha realitzat el lliurament durant aquest matí a la Nau polivalent de 50 metres




L’entrega de les targetes s’ha dut a terme amb totes les mesures sanitàries de protecció. Cal destacar que només s’ha citat una persona per família, la qual ha accedit de manera individual a la nau, on després de netejar-se les mans amb una solució desinfectant, s’ha adreçat a la taula corresponent a l’escola del seu fill on ha recollit la targeta.

L’ús de les targetes és exclusivament per a compres de productes d’alimentació i seran vàlides durant un any.

Unes 200 famílies de Palamós han estat citades per recollir aquest matí les targetes moneder que gestiona el Departament d’Educació de la Generalitat, i que són adreçades als seus fills o filles, els quals tenen concedida una beca menjador per aquest curs 2019-2020 en alguna de les quatre escoles de primària del municipi.

D’aquesta manera es garanteix que les famílies amb menys recursos que durant el període lectiu s’han beneficiat d’una beca menjador, continuïn rebent aquest ajut malgrat el tancament dels centres escolars a causa de l’estat d’alarma decretat per l’emergència sanitària del coronavirus.

En total a Palamós són 297 targetes, que majoritàriament s’han lliurat aquest matí a la Nau polivalent dels 50 metres, per part de personal de l’Ajuntament de Palamós.

L’entrega de les targetes s’ha realitzat amb totes les mesures sanitàries de protecció. Cal destacar que només s’ha citat una persona per família, que ha hagut d’esperar el seu torn a l’exterior de l’edifici respectant la distància de seguretat amb les altres persones i a l’espera de ser cridats, un per un, per fer-los l’entrega de la targeta.

L’accés a la Nau ha estat de manera individual, on després de netejar-se les mans amb una solució desinfectant, ha omplert el formulari corresponent i posteriorment s’ha adreçat a la taula corresponent a l’escola del seu fill, on ha recollit la targeta. Així mateix el personal municipal que ha dut a terme el lliurament, ha realitzat aquesta tasca mantenint la distància de seguretat entre les persones, i dotats amb mascaretes i guants.

L’ús de la targeta és exclusivament per a compres en aquells establiments d’alimentació que disposin de Terminal Punt de Venda (TPV) o datàfon, mitjançant els quals es permeti pagar amb targeta de crèdit o de dèbit. La targeta moneder té un període de caducitat màxim d’un any, i és destinada únicament a la compra de productes d’alimentació. Hi ha la possibilitat que més endavant es recarregui aquesta targeta amb més diners, si el tancament de les escoles es perllonga més enllà del període inicial.


Autor: Redacción


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...