Notícies més llegides



La Selva


Blanes

L'Hospital Comarcal de Blanes registra dijous 5 nous casos per COVID-19 i dóna d'alta 4 pacients

La Selva  -  03/04/2020  -  07:25

Actualment el nombre total d'hospitalitzats és de 42 pacients, i es van registrar 5 noves altes, amb un total acumulat de 13 persones, així com un trasllat


Sanitaris Hospital Comarcal durant homenatge

Sanitaris Hospital Comarcal durant homenatge



Durant la passada jornada de dijous, l'Hospital Comarcal de Blanes va confirmar 5 nous casos positius per coronavirus, així com 5 noves altes, pujant a un total acumulat de 13 pacients. També es va produir un trasllat, de manera que actualment el nombre total d'hospitalitzats per aquesta malaltia al centre arriba als 42 pacients.

A l'Hospital Comarcal de Calella ahir es van confirmar 7 nous casos per coronavirus, i una nova defunció que puja fins a 6 la xifra de víctimes mortals per aquesta malaltia en aquest centre del Maresme. Es van poder donar d'alta 4 pacients, sumant un total acumulat d'11 persones que han pogut abandonar l'hospital després d'ingressar-hi per coronavirus. Ahir el total de pacients era de 41 persones.

Sumant els dos hospitals de Blanes i Calella, de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ahir dijous van haver-hi 12 nous casos positius de COVID-19 i són 83 el nombre total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia. En relació al nombre de professionals sanitaris positius, la xifra és de 75 persones.

Pel que fa a la Regió Sanitària de Girona, el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 1.300 persones, 120 més que en l'anterior jornada del dimecres. Hi ha un total de 98 persones ingressades en estat greu, i el nombre total d'hospitalitzats és de 604. Ahir es van registrar 9 noves defuncions amb COVID-19, amb un total de 128 persones mortes, i hi ha 494 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.


Autor: Redacció


#blanes #hospitalcomarcal #coronavirus


#blanes #hospitalcomarcal #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...