Notícies més llegides




+ Notícies


Blanes

L'Hospital Comarcal de Blanes no ha registrat cap nova defunció per COVID-19 per segon dia consecutiu

+ Notícies  -  08/04/2020  -  09:10

Des d'ahir dimarts la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha modificat la manera de comptabilitzar el nombre de pacients hospitalitzats i d'ingressos, en relació al terme de temps


Hospital Comarcal de Blanes

Hospital Comarcal de Blanes



Des d'aquest passat dimarts la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha modificat la manera de donar a conèixer les xifres relatives als ingressos, donades d'alta i nombre total d'hospitalitzats. A partir d'ara es correspondran amb terminis de temps diferents en relació a la informació que es facilita sobre ingressos de pacients i persones que abandonen l'hospital, i el recompte total d'hospitalitzacions.

Les dades fetes públiques aquest passat dimarts per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació al COVID-19 indiquen que, per segon dia consecutiu, no s'ha registrat cap nova defunció a l'Hospital Comarcal de Blanes. Aquest passat dimarts el nombre total d'hospitalitzats per aquesta malaltia al centre de Blanes era de 36 pacients, i des de les 5 de la tarda del dilluns fins aquesta mateixa hora del dimarts es van donar d'alta tres persones, sumant un total de 34 pacients els que han pogut deixar el centre des que es va registrar el primer ingrés.

D'altra banda, pel que fa a l'Hospital Sant Jaume de Calella, ahir hi havia ingressats un total de 29 pacients, i en les darreres 24 hores s'havien donat d'alta 8 persones, sumant-ne un total de 36 les que ja han pogut abandonar el centre sanitari del Maresme després que van ingressar-hi per COVID-19. També es va produir un trasllat a un altre centre hospitalari.

En relació al nombre de professionals sanitaris positius, la xifra és de 72 persones, i sumant les xifres dels dos hospitals de Blanes i Calella, ahir dimarts hi havia un total de 65 persones hospitalitzades per coronavirus. A la Regió Sanitària de Girona el nombre de casos confirmats és de 1.844, 73 més que dilluns, i el de pacients ingressats en estat greu sumava 90. El total de persones hospitalitzades és de 544. A data d'ahir es van registrar 18 noves defuncions, sumant un total de 199 les víctimes mortals per aquesta malaltia a la Regió Sanitària de Girona.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...