Notícies més llegides



La Selva


Blanes

Nou Homenatge dels cossos de seguretat de Blanes i altres municipis al personal de l'Hospital Comarcal

La Selva  -  08/04/2020  -  09:15

Efectius de la Policia Local, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i el SEM acompanyats per l'alcalde, Àngel Canosa, van dedicar un llarg aplaudiment als sanitaris del centre blanenc


Homenatge al Personal Sanitari Hospital Blanes

Homenatge al Personal Sanitari Hospital Blanes



Des que va començar l'emergència sanitària per coronavirus, cada dia a les vuit del vespre es poden sentir arreu de Blanes aplaudiments que sorgeixen des dels balcons. És la ciutadania que vol agrair la tasca diària i constant del personal sanitari que està en la primera línia del front de lluita per aquesta malaltia.

De manera periòdica, hi ha d'altres homenatges fets de manera més directa per tots aquells homes i dones que també estan al seu costat en aquest combat: els efectius dels cossos de seguretat i emergència. El vespre d'aquest passat dimarts, coincidint amb les vuit del vespre, es va tornar a retre un nou reconeixement al personal sanitari de l'Hospital Comarcal de Blanes, que atén pacients tant d'aquest municipi com de Lloret de Mar i Tossa de Mar.

Tots els cossos de seguretat de Blanes i municipis de la rodalia

Van participar-hi efectius de gairebé tots els cossos d'emergència i seguretat: Policia Local, Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i el SEM, que van dedicar un llarg aplaudiment al personal del centre sanitari blanenc. Al seu costat els va acompanyar en aquests aplaudiments l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, qui al terme del simbòlic acte va estar parlant amb els treballadors i treballadores de l'Hospital Comarcal per agrair-los personalment la seva tasca i interessar-se pel seu estat d'ànim.

Entre els participants en el sentit homenatge, que cada vegada que es fa provoca que s'humitegin els ulls de més d'un dels participants, s'hi comptaven efectius de la Policia Local de Blanes, així com de Lloret i Tossa. També hi eren efectius dels Mossos d'Esquadra de l'ABP de la Selva Litoral, així com de la Policia Nacional de Lloret, de la Guàrdia Civil de Blanes i Malgrat, i de la base operativa territorial del SEM, el Servei d'Emergències Sanitàries.


Autor: Redacció


#blanes #hospitalcomarcal #coronavirus


#blanes #hospitalcomarcal #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...