Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

La Policia Local de Palamós establirà nous controls per detectar les persones que durant la Setmana Santa vulguin accedir a la seva segona residència

Baix Empordà  -  08/04/2020  -  20:43

Els agents ubicaran controls als accessos del municipi i principalment en les entrades a les urbanitzacions. La Policia Local de Palamós denunciarà aquells desplaçaments que es detectin i que són prohibits en la situació actual d'Estat d'Alarma




Coincidint amb l'inici del període festiu de Setmana Santa, la Policia Local de Palamós establirà nous controls per detectar les persones que durant aquests dies vulguin accedir a la seva segona residència.

Aquesta vigilància s'incrementarà dijous, divendres i dissabte d'aquesta setmana i donarà continuïtat a la que ja es va realitzar, amb el mateix objectiu, el cap de setmana passat, on no es va localitzar cap vehicle amb destí a segona residència. La Policia Local de Palamós denunciarà aquells desplaçaments que es detectin i que són prohibits en la situació actual d'Estat d'Alarma.

Els agents ubicaran controls al municipi i principalment en les entrades d'urbanitzacions, com La Fosca, amb molts habitatges de segona residència, on ja s'han tancat alguns dels seus accessos per tal de canalitzar les entrades i sortides de vehicles únicament pels llocs on se situaran les patrulles que faran la vigilància.

Tant a La Fosca com a la urbanització de Mas Pareras, aquest control es reforça també amb les càmeres de videovigilància de seguretat ciutadana i control del trànsit que es troben situades en els accessos a aquestes zones.

El Consell d'Alcaldes del Baix Empordà, on és membre l'alcalde de Palamós, ha demanat a les administracions de la Generalitat i de l'Estat que també reforcin aquests dies festius els controls policials, i que ho facin centrant esforços principalment, a les sortides de les grans ciutats així com en els peatges d'accés a la Costa Brava.

Controls diaris de la Policia Local de Palamós
Des del passat 17 de març i fins avui, la Policia Local de Palamós ha controlat la circulació en el municipi de persones i vehicles, identificant 99 vianants sobre un control de 730, dels quals s'han denunciat 37 persones i s'han realitzat dues detencions.

En el cas dels vehicles, se n'han aturat 5.293, identificant-ne 79 i aplicant sancions a un total de 36. La Policia Local de Palamós també ha tramitat dues denúncies a establiments que s'han saltat la normativa d'aturar l'activitat d'acord amb l'Estat d'Alarma.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...