Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

Les botigues El Tall i el restaurant Si No Fos es reinventen per servir comandes a domicili

+ Notícies  -  09/04/2020  -  19:38

Les tres pernileries de Girona, Calella i Blanes continuen obertes i reparteixen a casa gratuïtament


El Tall

El Tall



La pernileria i formatgeria El Tall s'està reinventant aquests dies per fer front a l'epidèmia del coronavirus. Les tres botigues de Girona, Calella i Blanes continuen obertes -en horari reduït- i, a més, ofereixen servei a domicili gratuït, per fer arribar les comandes a casa dels clients. "La caiguda de vendes ens ha obligat a buscar noves fórmules", explica el gerent, Xavi Manresa, que explica que han hagut de fer un ERTO del 50%.

Les comandes es poden fer per diferents vies: trucant per telèfon a Girona (972417591), Blanes (972330747) i Calella (937693987) o Whatsapp (699536349). Garanteixen totes les mesures de seguretat, ja que els lots estan doblement envasats, i s'ofereix la possibilitat de pagar amb targeta de crèdit i Bizum per reduir al màxim la possibilitat de contagis.

"En el cas de les comandes per als mateixos municipis dels establiments se serveixen al mateix dia i si és en altres pobles, quedem amb el client per l'endemà. Aquests dies, per exemple, n'hem dut a Llagostera, Hostalric o Massanes", assenyala Manresa. Reben entre sis i set comandes diàries per botiga i la meitat, per ara, són clients nous que confia que, un cop passi la crisi sanitària, "se'n recordin de la seva botiga de proximitat".

Entre altres productes, preparen safates de formatges, pernils o embotits, així com una espatlla ibèrica de reserva El Tall tallada i envasada o lots amb menús per a sopars per a dues persones (16 euros) o per quatre (26), amb tots els productes envasats al buit. Aquests menús d'El Tall estaran disponibles a partir de la setmana vinent a Globo, en horari d'obertura dels establiments.

Des dels webs eltall.cat i jamonxjamon.com l'establiment també permet comprar pernils sencers tallats a mà i envasats al buit, amb el tall i l'enviament gratuït a tot l'Estat.

El restaurant Si No Fos

El restaurant Si No Fos de Girona, també d'El Tall, ofereix aquests dies la possibilitat de fer comandes a domicili dissabte al vespre i diumenge al migdia (aquesta setmana, també divendres a la nit, en ser festiu). Les comandes es poden realitzar per whatsapp (660 785 753) o bé el mateix cap de setmana al telèfon del restaurant, ubicat a la plaça Catalunya de Girona (972009333). Per una bona organització, recomanen fer la comanda amb una antelació aproximada de 24 hores, el que facilita després quadrar l'horari d'entrega.

L'oferta gastronòmica del Si No Fos es pot trobar al seu perfil d'Instagram, @sinofos.girona, i la d'El Tall a @eltall.

 


Autor: Redacció


#girona #blanes #calella #eltall #restaurant #sinofos #covid19


#girona #blanes #calella #eltall #restaurant #sinofos #covid19





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...