Notícies més llegides



+ Notícies


Sarrià de Ter

La fàbrica de paper de Sarrià de Ter ofereix la seva col·laboració en la lluita contra el coronavirus

+ Notícies  -  16/04/2020  -  11:34

El material es va lliurar dijous passat 9 d'abril a l'Àrea Bàsica de Salut de Sarrià de Ter i a l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona


Donació mascaretes

Donació mascaretes



La fàbrica de paper de Sarrià de Ter vol contribuir en la lluita contra la COVID-19 i en la protecció de les persones que han de seguir amb la seva activitat durant l'estat d'alarma.

Així, davant la situació de crisi sanitària i com a part del seu compromís amb el territori, la fàbrica ha donat al municipi 1.000 mascaretes del tipus FFP2 (N-95), model que tant l'OMS com el Ministeri de Sanitat aconsellen utilitzar entre el personal sanitari.

El material es va lliurar dijous passat 9 d'abril a l'Àrea Bàsica de Salut de Sarrià de Ter i a l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona, a través de l'ajuntament de Sarrià de Ter. Part de les mascaretes s'han distribuït també entre el personal de la corporació municipal que realitza serveis essencials, com ara la Policia Municipal, serveis socials o voluntaris de protecció civil.

Amb aquesta donació, la companyia vol contribuir a preservar la salut i seguretat d'aquests professionals i mostrar-los el seu agraïment al gran esforç que estan realitzant des de l'inici de la pandèmia.

Sobre la fàbrica de paper de Sarrià de Ter

La fàbrica de paper de Sarrià de Ter pertany al grup Hinojosa. La planta genera actualment més de 40 llocs de treball directes a la comarca i aproximadament 210 indirectes. A més, impulsa l'activitat econòmica en altres sectors del territori, com la restauració, tallers o empreses de manteniment, entre altres.

La planta de Sarrià fabrica paper a partir de paper i cartró reciclat, en bona part procedent d'envasos recuperats de la zona. La gestió de la sostenibilitat s'entén com un element clau de la política de la companyia, basada en l'economia circular i en la creació d'una cadena de subministrament de cicle tancat. Hinojosa fomenta el reciclatge i l'economia circular, tant en la compra de la matèria primera com en el disseny, fabricació i gestió de residus.


Autor: Redacció


#sarriadeter #coronavirus


#sarriadeter #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...