Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt comença a dissenyar un Pla de Reactivació Econòmica per superar l'impacte de la COVID-19

+ Notícies  -  18/04/2020  -  16:55

S'està fent una enquesta amb el sector empresarial i comercial de la vila per impulsar, conjuntament, les mesures per superar l'impacte de la Covid-19


Ajuntament de Salt / Albert Busquets

Ajuntament de Salt / Albert Busquets



L'Ajuntament de Salt ja ha posat fil a l'agulla per impulsar un Pla de Reactivació Econòmica de la vila i per poder comptar amb una "fotografia precisa" dels efectes provocats per la COVID-19, ja està en marxa una enquesta entre el sector empresarial i comercial. A partir d'aquí, s'analitzaran les dades i s'aniran implementant totes les mesures que calgui per fer front a l'impacte del coronavirus a la vila.

L'enquesta ja s'ha començat a distribuir entre el teixit comercial i empresarial de Salt i, al mateix temps, es pot trobar al portal web que l'Ajuntament de Salt té dissenyat, especialment, per difondre tota la informació que fa referència a la COVID-19 (covid19.viladesalt.cat).

Durant deu dies els serveis de promoció econòmica de Salt aniran rebent totes les respostes i, a partir del dilluns 27 d'abril tot l'equip ja es posarà a analitzar les dades, treballar-les i dissenyar les mesures que s'impulsaran durant les properes setmanes.

L'enquesta inclou fins a un total de quinze preguntes centrades en aspectes per conèixer la realitat de cada negoci, si ja han impulsat o es plantegen mesures i, al mateix temps, quin tipus de proposta consideraria interessant adoptar per reduir l'impacte de la COVID-19.

La iniciativa de l'Ajuntament de Salt ha estat molt ben rebuda per altres municipis de la comarca del Gironès que ja s'han posat en contacte amb els serveis de promoció econòmica saltenca per conèixer la metodologia utilitzada impulsar-la i també utilitzar l'enquesta per dissenyar possibles accions de recuperació.


Autor: Redacció


#salt #ajuntament #coronavirus


#salt #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...