Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Distribució gratuïta de mascaretes per a tots els infants i joves de Platja d'Aro

Baix Empordà  -  01/05/2020  -  14:49

En paral·lel ha començat la producció de 10.000 noves unitats de models per a adults


Mascaretes per a Joves

Mascaretes per a Joves



La distribució gratuïta entre tots els escolars del municipi es va iniciar el 28 i 29 d'abril i tindrà continuïtat el proper dimarts 5 de maig (9-19 h) en una segona fase per a tots els infants empadronats a Castell-Platja d'Aro però escolaritzats en altres municipis; també per a totes les noies i nois de Secundària i Batxillerat, i una nova oportunitat per a aquells d'Infantil i Primària i 1e d'ESO que no van poder-les recollir els dies assignats anteriorment. El sistema dissenyat preveu tres punts per recollir-les, un a cada vila, que es pot consultar a ciutada.platjadaro.com.

Els alumnes escolaritzats o no al municipi, de 2n d'ESO a 2n de Batxillerat i també de la UAC, SIEI, Projecte Ridaura i PFI si estan empadronats a Castell d'Aro les han de recollir a la Sala Polivalent d'aquesta vila. Si són residents de S'Agaró s'han d'adreçar a l'espai municipal de Ca La Generosa (edifici on hi ha les seus de Correus i de Televisió Costa Brava).

El Palau d'Esports i Congressos és l'espai per als alumnes de 2n d'ESO a 2n de Batxillerat, UAC, SIEI, Projecte Ridaura i PFI empadronats a Platja d'Aro escolaritzats o no al municipi. També per als infants de P3 a 6è de Primària i nascuts el 2017 empadronats a Castell-Platja d'Aro (en qualsevol dels seus nuclis), però escolaritzats en altres municipis. Finalment, també per als menors escolaritzats al municipi -amb independència del nucli on viuen- que no van poder recollir la mascareta els dies assignats anteriorment. És molt important respectar els punts d'accés a la instal·lació indicat segons el curs, que es pot consultar al lloc web ciutada.platjadaro.com

Només es distribuirà una mascareta per infant, amb instruccions d'ús, però no models per als adults. Es recomana a les famílies que tinguin més d'un germà que facin una única recollida. Cal rentar-se les mans abans d'utilitzar-la i també després de fer-la servir; rentar-la cada dia després del seu ús a 60 graus, i guardar-la plegada amb cara estampada a l'interior i la blanca a l'exterior. Davant de qualsevol altre dubte o incidència, cal adreçar-se al Servei Municipal d'Atenció i Informació Ciutadana sobre el Covid19, al telèfon 665 500 190 (dilluns-diumenge 9-20 h) o al correu electrònic consultescovid19@platjadaro.com.

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha adquirit material quirúrgic i de propilè per a l'elaboració de 10.000 noves mascaretes, que s'afegeixen a les 2.000 unitats produïdes anteriorment. La novetat és la confecció de models infantils, adaptats a les mesures facials de les nenes i nens i amb teles amb dibuixos engrescadors. La seva elaboració és possible, també en aquesta ocasió, gràcies l'acció solidària i voluntària de l'Associació de Dones de la Vall d'Aro, una trentena de modistes voluntàries del municipi i el Moviment Solidari Calonge Covid19.


Autor: Redacció


#platjadaro #covid19 #mascaretes


#platjadaro #covid19 #mascaretes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...