Notícies més llegides




Alt Empordà


Figueres

La Fundació Salut Empordà inicia el maig sense cap defunció per Covid

Alt Empordà  -  01/05/2020  -  18:50

Entre els diferents centres que gestiona es comptabilitzen 298 casos positius, només un cas positiu més que ahir


Hospital de Figueres

Hospital de Figueres



 

La comarca de l’Alt Empordà continua essent un dels territoris gironins que conté amb més fermesa la propagació del coronavirus Covid-19. Així, segons les dades proporcionades avui per la Fundació Salut Empordà (FSE), s’han registrat fins ara 298 casos positius, 1 més que ahir, mentre que durant la jornada d’avui, 1 de maig, també s’han confirmat 2 altes hospitalàries, la qual cosa eleva la xifra total a 143. Pel que fa a la defunció, avui no se n’ha lamentat cap i, per tant, el volum de persones que han mort per la malaltia a la comarca continua en 23. 

Amb relació als professionals de la FSE, durant aquests dies s’han produït 95 casos positius, tot i que 82 dels quals ja s’han pogut reincorporar a les seves tasques. La FSE gestiona l’Hospital de Figueres, l’Àrea Bàsica de Salut de l’Escala i el Centre Sociosanitari Bernat Jaume.

Els casos, poble a poble 

La capital alt-empordanesa, Figueres, és el municipi que registra més positius, amb un total de 168. A més, també presenta 612 casos positius que en aquests moments s’estan valorant, tal com recull l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS). Altres nuclis amb diversos casos registrats són Roses (39 casos positius i 316 casos sospitosos), Castelló d’Empúries (26 positius i 224 sospitosos), Vilafant (26 positius i 82 sospitosos), l’Escala (21 positius i 137 sospitosos), Llançà (10 positius i 86 sospitosos), Cadaqués (12 positius i 20 sospitosos), Sant Pere Pescador (8 positius i 15 sospitosos) o la Jonquera (5 positius i 22 sospitosos).

No obstant això, on més ha afectat la Covid-19 per percentatge de població és a Terrades, amb 13 casos, i Capmany, amb 10. Pel que fa a la resta de poblacions de la comarca de més de 200 habitants -les dades només es proporcionen en el cas dels nuclis amb més de 200 habitants, la qual cosa provoca que a l’Alt Empordà mitja desena de pobles quedin sense registres-, Llers, Borrassà, Peralada i l’Armentera tenen en aquests moments 6 positius confirmats; el Far d’Empordà, 5; Sant Climent Sescebes, Avinyonet de Puigventós i Vilamalla, 4; Maçanet de Cabrenys,  Masarac, Lladó, Vila-sacra, Garriguella, Vilajuïga i Portbou, 3; Agullana, Navata, Cabanes, Vilabertran, Ordis i el Port de la Selva, 2, i Cistella, Vilanant, Pont de Molins, Biure, Pontós i Colera, 1.


Autor: Redacció


#figueres #altemporda #covid19


#figueres #altemporda #covid19





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...