Notícies més llegides




Catalunya


Barcelona

La FEPOL demana el relleu del conseller Jordi Puigneró

Catalunya  -  01/05/2020  -  20:37

El sindicat critica la “manca de visió estratègica” del titular del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat


conseller Jordi Puigneró

conseller Jordi Puigneró



La Federació de Professionals de la Seguretat Pública (FEPOL) ha demanat avui a través d’un comunicat el relleu del titular del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. La decisió del sindicat ha arribat després de la lectura de la Proposta de Distribució dels Fons Addicionals del 0,25% i del 0,30% de la massa salarial corresponents als exercicis acumulats dels anys 2019 i 2020, presentada ahir a la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic de l’Administració de la Generalitat. 

Segons explica el sindicat, durant aquests dies el missatge del president de la Generalitat, Quim Torra, i de diversos consellers de Govern, ha estat el d’accentuar “la importància de la cooperació entre les diferents institucions”, així com el fet que “la imposició d’unes determinades maneres de fer no és el millor mitjà per afrontar les dificultats que la ciutadania de Catalunya està vivint”. Segons el col·lectiu, però, hi ha un Departament del Govern català, en al·lusió al liderat per Puigneró, que “no fa el que es predica”.

La FEPOL detalla tres motius pels quals Puigneró hauria de deixar el càrrec de conseller. El primer dels quals, apunten, és “la manca de visió transversal, la incapacitat de sumar voluntats i la concepció de l’Administració com un model burocràtic antic on la transparència, la participació i el rendiment de comptes estan absents”. En segon lloc, el sindicat critica “la manca de visió estratègica” del titular d’Administració Pública, al·legant que “no es pot fer públic un reconeixement que encara no té definit un procediment clar d’assignació, el mateix text presentat demostra improvisació”. “És fàcil ser solidari amb els diners dels altres i és pervers intentar enfrontar a diferents col·lectius per un reconeixement improvisat i oportunista”, afegeix el comunicat. 

Finalment, la FEPOL remarca que en la redacció del document “es denota que no creu -en referència a Puigneró- en allò que és públic ni en els treballadors que ho fan possible”. “Reconèixer que les baixes laborals a causa de la Covid-19 s’entendran com a temps efectiu de treball és una obvietat tan gran que, la seva inclusió en el text, només es pot entendre feta per aquells que veuen la negociació col·lectiva des d’una perspectiva clientelista”, conclou la nota, que demana als sindicats que tenen representació als diferents col·lectius que configuren la Funció Pública que se sumin a aquesta petició.


Autor: Redacció


#fepol


#fepol





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...