Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles promourà l'ús de mascaretes entre els compradors del mercat setmanal

Pla de l'Estany  -  12/05/2020  -  14:50

Continua limitat als productes alimentaris i es recomana no anar-hi amb menors de 14 anys




Banyoles començarà una campanya de conscienciació a la ciutadania per promoure l'ús de mascaretes al mercat setmanal. Coincidint amb la celebració del mercat setmanal demà, el consistori ha anunciat que engega la campanya per recomanar als compradors que es protegeixin el nas i la boca en anar a comprar.

Pel que fa a les parades, el mercat continuarà limitat als productes alimentaris i les parades es tornaran a distribuir entre la plaça de les Rodes, la plaça dels Turers i la plaça Major. A més es continuarà reforçant la senyalització per garantir que es mantenen les distàncies entre persones, ha recordat avui el consistori després de la reunió de la comissió de seguiment de l'evolució de l'emergència sanitària.

No es permetrà tocar els productes per part dels clients, si els marxants no els faciliten guants d'un sol ús. En aquest sentit, l'ajuntament recorda que s'hauran d'utilitzar els guants que subministri cada parada.

El consistori subratlla que els moviments de persones continuen limitats als imprescindibles, i que només s'ha d'anar al mercat si fa falta. Com que el mercat és un espai amb concentració de persones, especialment gent gran, es recomana que en la mesura del possible s'eviti anar-hi acompanyat de menors de 14 anys i, en cas de fer-ho, seguir les mesures de protecció necessàries: higiene, mascareta i distància de seguretat.

Les urgències de pediatria, al Trueta

D'altra banda, el consistori ha aprofitat per recordar que, després d'un mes i mig, les urgències de pediatria de la comarca del Pla de l'Estany, inclosa Banyoles, han retornat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Temporalment s'havien traslladat a l'hospital Santa Caterina de Salt per la crisi sanitària.


Autor: Redacció


#banyoles #mercat #mascaretes #covid19


#banyoles #mercat #mascaretes #covid19





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...