Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

El Consell per la República recapta prop de 75.000 euros contra el coronavirus

+ Notícies  -  12/05/2020  -  19:32

A través del Fons Republicà d'Acció Social coordina la fabricació i distribució d'elements de protecció


Bates d’ús sanitari

Bates d’ús sanitari



El Consell per la República i la xarxa de Consells Locals ja han recaptat prop de 75.000 euros per la lluita contra el coronavirus. El Fons Republicà d'Acció Solidària ha impulsat xarxes comunitàries de suport mutu que han sorgit arreu del territori per lluitar contra el virus els seus efectes sanitaris, socials i econòmics.

Una de les accions més evidents ha estat la producció i distribució d'elements de protecció sanitaris arreu del país, com mascaretes o bates quirúrgiques. Amb iniciatives pròpies o sumant-se a les que impulsen ajuntaments o entitats, s'ha engegat la fabricació de mascaretes per a ús sanitari fabricades amb teixit barrera Fanotex; el Consell Local de Sabadell ha liderat la primera fabricació de 20.000 mascaretes que des del Consell per la República han comprat per un import de 27.830 euros per repartir entre els centres sanitaris o s'han adquirit 1.000 bates amb teixit tècnic a 9,99 euros/unitat en col·laboració amb els dissenyadors Josep Abril i Míriam Ponsa.

Així mateix, els Consells Locals han creat una xarxa de fabricació domèstica de mascaretes, bates i altres materials que poden ser necessaris tant per a ús domèstic com sanitari gràcies a centenars de voluntaris.

Per donar impuls a aquestes iniciatives, i a les properes i en el marc del pla d'Acció Social Republicana, el Consell per la República ha creat un Fons Republicà d'Acció Solidària per a concentrar aportacions econòmiques i destinar-les a la lluita contra la pandèmia. Actualment ja ha superat els 74.500 euros.

Per a la màxima transparència, la xifra recaptada s'actualitza al moment i el comitè de gestió del FRAS en coordina les necessitats del territori i distribueix el material. El comitè el formen els membres del Consell de Govern següents: Carme Garcia com a coordinadora, Toni Comín, Lluís Puig, Aurora Madaula i Guillem Fuster; Sergi Miquel com a gerent i representants dels Consells Locals i de l'àmbit municipal per garantir les demandes del territori.


Autor: Redacció


#consellxrepublica #covid19


#consellxrepublica #covid19





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...