Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt aprova utilitzar romanent de tresoreria per fer front a despeses socials provocades per la Covid-19

+ Notícies  -  18/05/2020  -  21:10

Les despeses, entre altres, van destinades al Centre de Distribució d'Aliments i a l'adquisició de material de protecció sanitària i higiene


Ajuntament de Salt / Albert Busquets

Ajuntament de Salt / Albert Busquets



L'Ajuntament de Salt ha aprovat destinar 125.000 euros que corresponen al romanent de tresoreria de l'exercici 2019 per fer front a diverses despeses socials provocades per la Covid-19. El plenari municipal ha aprovat aquesta aportació seguint els criteris que estableix el reial decret 8/2020 i que permet destinar un 20% del romanent a inversions financerament sostenibles relacionades amb la pandèmia.

D'aquesta partida, 100.000 euros es destinen al Centre de Distribució d'Aliments, 10.000 a equips de protecció sanitària i higiene, 10.000 a altres despeses i 5.000 a emergències habitacionals.

El regidor de Serveis Econòmics de l'Ajuntament de Salt, Toni Vidal, explica que "no descartem, en cap cas, continuar augmentant el romanent de tresoreria destinat a fer front a la Covid-19 i, periòdicament, anem analitzant totes les situacions per tal d'anar cobrint les necessitats dels veïns i veïnes".

Per la seva banda, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, destaca que "comptar amb un ajuntament sanejat i amb una situació financera estable per la qual hem treballat durant els darrers anys ens permet ara fer front a aquestes urgències provocades per la Covid-19".

Pla global
Aquest nova partida s'uneix a les que des del consistori s'estan impulsant per superar els efectes de la Covid-19 amb accions com el Pla de Reactivació Econòmica de Salt que compta amb una línia habilitada de 200.000 euros o la compra de 50 ordinadors per fer front a la bretxa digital entres l'alumnat de la vila.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...