Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge

L'Institut de Calonge i Sant Antoni oferirà el curs de doble titulació Batxibac

Baix Empordà  -  20/05/2020  -  07:56

El Batxibac permet obtenir el títol de Batxiller i també el de Baccalauréat francès simultàniament




L'Insitut Puig Cargol de Calonge i Sant Antoni incorporarà pel curs vinent la doble titulació coneguda com a Batxibac, un programa que permet a l'alumnat assolir simultàniament el títol de Batxiller i el Diplôme du Baccalauréat francès. El currículum mixt està integrat pels continguts propis del Batxillerat i pels continguts essencials per al coneixement de la llengua i la literatura francesa, a més de la realitat històrica, social, cultural i política de França. Aquesta titulació permet l'accés directe a la universitat francesa, si es desitja, o una doble via per entrar a les universitats catalanes. El Batxibac integra el temari del batxillerat espanyol amb els continguts essencials de la realitat històrica, literària i política de França. L'alumnat ha de fer un terç de l'horari lectiu del batxillerat en francès i cursar les matèries de Llengua i literatura francesa i Història de França.

L'Insitut Puig Cargol ha estat autoritzat a obrir el període de preinscripció i matrícula per aquesta doble titulació per al curs 2020-2021, que es podrà cursar tant en la modalitat de Ciències i Tecnologia com en la d'Humanitats i Ciències Socials. La preinscripció per aquesta doble titulació es farà del 27 de maig al 3 de juny.
Els avantatges del programa Batxibac són que els alumnes que el superen obtenen una doble titulació: Batxillerat i Baccalauréat, els queda convalidat el nivell B2 de francès del CECR i tenen accés a les universitats franceses en les mateixes condicions que l'alumnat del Baccalauréat francès.

Aquest programa d'excel·lència va néixer de l'acord entre l'Estat espanyol i el francès l'any 2008 i permet a l'alumnat accedir als estudis superiors i a la formació i activitat professional d'aquests dos països en condicions avantatjoses.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...