Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

L'Ajuntament de Palamós acorda amb bars i restaurants l'esponjament de terrasses per acoblar-les als requeriments del desconfinament

Baix Empordà  -  20/05/2020  -  11:44

En molts dels casos es proposa l'ocupació d'una part d'aquells vials que es puguin tancar al trànsit i on les taules i cadires n'ocuparan una part


Terrassa ubicada al carrer Major

Terrassa ubicada al carrer Major



L'Àrea de Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Palamós treballa de manera conjunta amb els bars i restaurants del municipi, l'esponjament de terrasses per acoblar-les als requeriments del desconfinament dins la fase 1 de l'estat d'alarma. Els requisits que aquesta normativa exigeix ara als establiments, estableix que només es pot utilitzar la meitat de l'aforament previst en les terrasses, assegurant una separació mínima de dos metres entre taules.

Les peticions d'ubicació de terrasses que es fan arribar a l'Ajuntament, es treballen de manera individualitzada per tal de permetre en tot el possible la seva ampliació, ajustant-les a la normativa, als condicionants d'espai i a la mobilitat de l'àmbit on està ubicat cada negoci.

Des de l'Àrea de Mobilitat i Via Pública s'ofereixen totes les facilitats per ampliar els espais de terrasses, sempre que no afectin de manera significativa la mobilitat de persones i vehicles, i tenint en compte la necessitat d'obtenir el permís dels propietaris de les finques limítrofs per a la ubicació, si cal, de les taules i les cadires davant la seva façana.

Tancar vials al trànsit de vehicles
En aquesta línia es treballa també a poder ubicar part de les terrasses en la secció de carrer situat just davant la terrassa, tancant al trànsit de vehicles un tram d'aquest vial, i on les taules i cadires n'ocuparien una part.

Actualment s'estudia poder aplicar aquest sistema al darrer tram de l'avinguda de l'Onze de Setembre (àmbit de la Planassa), al carrer de Cervantes, al de Dídac Garrell, als dos trams dels carrers d'Orient i d'Alba que es troben situats al voltant de la plaça de Catalunya, i també a la plaça dels Arbres, plaça dels Comtes de Palamós i la plaça dels Països Catalans.


Autor: Redacció


#palamos #covid19


#palamos #covid19





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...