Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Castell-Platja d’Aro estrena el ‘Punt Blanc’ per distingir els establiments amb mesures de seguretat i higiene

Baix Empordà  -  22/05/2020  -  20:18

De manera paral·lela, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró també ha iniciat la campanya ‘Platja d’Aro Portes Obertes’


Joan Barceló, regidor de promoció econòmica

Joan Barceló, regidor de promoció econòmica



A partir d’aquest divendres, 22 de maig, algunes establiments de la localitat de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró han estrenat el distintiu ‘Punt Blanc’, una acreditació assolida a través d’una declaració de responsabilitat dels comerços locals que assumeixen la implantació del conjunt de mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols del Ministeri de Sanitat i la Generalitat. El segell, impulsat per la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, els ajuntaments de la seva àrea de treball -entre els quals el de Castell-Platja d’Aro- i el suport de les entitats relacionades -una de les quals, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (ADEM)-, neix amb l’objectiu de brindar confiança i seguretat als consumidors i, alhora, reconèixer la tasca de l’empresariat, que al seu torn rebrà l’assessorament i una guia d’implementació per part de les entitats protagonistes de la iniciativa. El projecte s’ha presentat aquest matí amb la participació del president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch; del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Joan Barceló, i del president de l’ADEM, Manel Canadell. 

Paral·lelament, des de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols s’ha creat la plataforma virtual anemdecompres.cat, que té la finalitat d’ajudar a les empreses en el seu procés de digitalització i a fer visible i palpable la difusió de la seva activitat i servei. Totes dues eines sorgeixen amb una fita concisa: ajudar a impulsar l’activitat empresarial del territori després dels efectes de la pandèmia del nou coronavirus. 

‘Platja d’Aro Portes Obertes’

El cert és que aquesta setmana ha resultat prolífica pel que fa a iniciatives de caire comercial. Tant és així que des de l’ADEM s’ha iniciat la campanya ‘Platja d’Aro Portes Obertes’, un esdeveniment de promoció i dinamització que tindrà continuïtat fins a finals d’agost. Durant aquestes setmanes, i a través d’aquesta activitat, se sortejaran setmanalment vals regal d’obsequis, així com estades turístiques o experiències lúdiques de tot tipus. 

Reobertura total del mercat

I també en l’àmbit de compres, avui s’ha estrenat la reobertura total del mercat setmanal, que es fa cada divendres a partir de les vuit del matí i fins a les dues del migdia. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró s’ha aferrat a la possibilitat que permet la fase 1 de disposar de percentatges més elevats d’un 25% de les parades sempre i quan hi hagi suficient espai per a mantenir les distàncies: en aquest sentit, s’ha ampliat la zona a l’entorn de la Masia Bas per poder acollir totes les parades habituals -fins a 150- i de tots els productes, ara agrupades per gèneres. El nou disseny de l’espai, ara més extens, inclou tres punts d’entrada i sortida, distància de seguretat entre les parades, passos per a vianants de 4 a 7 metres i l’estrena d’un equip de 10 informadors municipals.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...