Notícies més llegides




La Selva


Blanes

ERC Blanes crea una Comissió de Relacions Laborals per assessorar la ciutadania durant la crisi de la Covid

La Selva  -  24/05/2020  -  14:46

La nova eina està impulsada per Carlos Caballero, qui apunta que l’objectiu és “donar a conèixer les ajudes que hi ha per pal·liar els efectes del coronavirus”




La pandèmia provocada pel nou coronavirus Covid-19 ha originat una crisi sanitària sense precedents que, alhora, també ha incentivat una crisi econòmica que exigeix respostes a les múltiples preguntes que es fan els ciutadans. Precisament amb aquesta voluntat d’esclarir dubtes ha nascut la Comissió de Relacions Laborals impulsada pel grup d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Blanes, una iniciativa ideada per Carlos Caballero, assessor sindical del sindicat USOC a la província i secretari de Relacions Laborals d’ERC Blanes, i que també compta amb la participació d’Eva Galera, Josep Cabana, Juanjo Galvez i Manel Aguilar. 

“La idea sorgeix arran de tot el desconcert econòmic que hi ha en aquests moments, amb els ERTOs massius que hi ha hagut arreu de les comarques gironines i a Catalunya”, explica Caballero, que apunta que la idea era la de “crear un grup de treball format per persones vinculades en el món sindical i laboral amb l’objectiu de traslladar i donar a conèixer les ajudes que hi ha per tal de pal·liar els efectes del coronavirus”. “Hem estat confinats amb molt de desconcert, molta gent hem perdut la feina i moltes persones estan en una situació en la qual no saben on dirigir-se ni què s’ha de fer per obtenir aquestes ajudes”, afegeix. 

“El que volem és traslladar els coneixements que podem tenir nosaltres en l'àmbit social o laboral a la ciutadania. És a dir, fer arribar a la gent totes aquestes mesures, que ja s’estan implementant i que cada dia n’apareixen de noves, però que molta gent no sap on trobar-les”, afegeix Caballero. En aquest sentit, la nova Comissió s’ha creat per tal de poder fer arribar aquests recursos, surtin des de l’Ajuntament de Blanes o des d’instàncies superiors com la Generalitat o l’Estat, als veïns i veïnes del municipi selvatà. “D’ajudes n’hi haurà, i moltes, sobretot a l’època post-Covid que vindrà, sobretot pel que fa als recursos de desocupació, que la gran majoria encara no ha cobrat, o d’altres assumptes com les hipoteques, els lloguers o els préstecs personals”, agrega. 

Amb l’objectiu de fer més àgil la comunicació entre la Comissió i la ciutadania, s’ha creat un correu electrònic (laboralsesquerrablanes@gmail.com) per tal que els blanencs i blanenques puguin fer arribar les seves inquietuds laborals i els seus dubtes a l’hora d’obtenir ajudes i recursos a l’equip de treball.


Autor: Redacció


#blanes #erc #covid19


#blanes #erc #covid19





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...