Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès dissenya un pla de mesures per reobrir amb les màximes garanties de seguretat

+ Notícies  -  27/05/2020  -  14:28

L'objectiu del centre comercial, que aquesta setmana compleix 15 anys, és garantir que la visita dels clients sigui segura però també agradable i satisfactòria


Espai Gironès

Espai Gironès



Control del flux de trànsit i de l'aforament, reforç de la neteja i de la desinfecció, regulació de l'ús d'ascensors, dispensadors de gel hidroalcohòlic, i punts d'entrega de mascaretes i guants. Aquestes són algunes de les mesures que s'inclouen dins el pla que Multi Spain Management SA, l'empresa gestora de l'Espai Gironès, ha preparat per quan el centre comercial reobri les portes a partir del 2 de juny coincidint amb l'entrada en la fase 2 de la desescalada. A més, hi haurà personal perfectament identificat per garantir que en tot moment l'accés al centre sigui segur i perquè puguin resoldre dubtes a totes les persones que ho demanin.

Des de l'Espai Gironès es vol oferir les màximes garanties d'higiene i seguretat tant als visitants com als treballadors i per aquest motiu s'ha elaborat aquest pla de mesures que complementa els protocols d'obligat compliment del Govern espanyol i que es compliran amb molt de rigor. L'objectiu és assegurar que la visita dels clients a l'Espai Gironès sigui segura però també agradable i satisfactòria .

Prèviament el centre comercial va dur a terme una enquesta online per tal de conèixer les necessitats dels clients de cara a la reobertura i les respostes han servit de base per poder elaborar aquest pla de mesures d'higiene i seguretat, així com per revisar el Pla de Màrqueting i adaptar-lo a les noves circumstàncies.

Reforç de mesures d'higiene i seguretat

A partir del 2 de juny, i segons el pla establert, a cada un dels accessos del centre comercial hi haurà un espai per entrar i un altre per sortir; i s'entregaran mascaretes i guants a les persones que no en portin. També hi haurà 56 dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits per tot el centre comercial. El servei de neteja serà constant, es reforçarà la desinfecció i es vetllarà perquè l'aforament sigui limitat segons el que marca la normativa.
D'altra banda, s'han previst rutes de compra segura, amb senyalització al terra que recordarà que cal guardar la distància de dos metres i s'indicarà els sentits de circulació. Hi haurà vinils a terra que marcaran les distàncies de seguretat i es marcaran els punts per esperar torn; i també hi haurà cartells informatius amb les mesures adoptades i les pautes a seguir. A més, es recordarà l'ús de mascareta i guants; la necessitat de respectar els aforaments; i es recomanarà el pagament amb targeta.

Pel que fa als ascensors, es recomanarà fer servir les escales, i en el cas d'utilitzar-los es recordarà que només pot entrar-hi una persona o una persona amb dos menors, es demanarà intentar no tocar portes ni parets , i fer servir l'hidrogel abans i després de polsar els botons. Als lavabos també hi haurà aforament limitat i cartells amb recomanacions

L'Espai Gironès anirà informant de totes les mesures i fent recomanacions a través del seu fil musical.
 

Les zones recreatives i de descans hauran de mantenir-se, per ara, tancades.
 

"Estem molt agraïts de la gran col·laboració que hem rebut. El dia 2 obriran tots els establiments que es permeti per llei i la resta ho faran de manera progressiva. Confiem a recuperar molt aviat el conjunt de l'activitat", indica el gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà. "L'Espai Gironès és un centre verd, perquè implica seguretat i confiança i hem volgut que els missatges de la senyalització fossin directes i apel·lessin a la responsabilitat dels nostres clients d'una manera amable", explica el gerent del centre. "Per a l'equip de gestió era important poder obrir les portes i celebrar el 15è aniversari amb els nostres clients", conclou Jordà.


Autor: Redacció


#salt #espaigirones


#espaigirones #salt #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...