Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles permet el retorn de totes les parades al mercat setmanal

Pla de l'Estany  -  02/06/2020  -  12:51

El consistori ha redistribuït alguns punts de venda i establirà quatre punts d'accés per controlar l'aforament


Mercat de Banyoles

Mercat de Banyoles



El mercat setmanal de Banyoles s'obre demà a totes les parades. Coincidint amb l'entrada de la regió sanitària de Girona a la fase 2 de desconfinament, la comissió de seguiment de la pandèmia al municipi ha decidit permetre que hi tornin totes les parades, incloses les que no són de productes alimentaris, excepte les de productes de segona mà.

Per garantir les mesures de seguretat, el consistori ha distribuït les prop de 90 parades que hi poden haver d'una forma diferent, esponjant-les entre la plaça Major, la Porta Turers, el carrer Àngel Guimerà, la plaça dels Turers, el carrer Rambla i la plaça de les Rodes.

La nova distribució ha obligat a reubicar algunes parades de forma temporal i a ampliar l'espai a la plaça de les Rodes. Per garantir la distància social, els espais es delimitaran i s'establiran quatre punts d'accés, amb persones que controlaran l'aforament i l'entrada al mercat. En aquest sentit, a la plaça Major es delimitarà el perímetre excloent les voltes, perquè els ciutadans que no vagin al mercat o que vulguin anar als negocis de la zona ho puguin fer sense problemes.

A més de la delimitació d'espais i la redistribució de les parades, aquestes se senyalitzaran per garantir que es mantingui la distància entre paradistes i clients, que no poden tocar els productes si els marxants no els faciliten guants d'un sol ús i gel desinfectant.

Ajuts per als negocis

D'altra banda, l'Ajuntament de Banyoles ha informat que a partir de demà es podran sol·licitar les ajudes a establiments afectats pel tancament obligatori de l'activitat per l'estat d'alarma. S'hi destinaran 150.000 euros a ajuts individuals d'entre 300 i 1.000 euros per fer front a despeses com el lloguer, els subministraments o l'adaptació del local a les noves mesures sanitàries, per exemple.


Autor: Redacció


#banyoles #mercat #fase2


#banyoles #mercat #fase2





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...