Notícies més llegides



La Selva


Sant Hilari Sacalm

L'Ajuntament de Sant Hilari preveu una despesa inicial de 130.000€ per pal·liar els efectes de la Covid-19

La Selva  -  08/06/2020  -  18:25

El consistori acumula una despesa de 80.000€ relacionada amb els efectes de la COVID-19 i prepara unes línies d'ajuts per valor de 50.000€ més


Ajuntament de Sant Hilari

Ajuntament de Sant Hilari



L'alcalde de Sant Hilari va anunciar, durant Ple Ordinari Municipal celebrat el passat dijous 4 de juny, que l'equip de govern està definint unes línies d'actuació per donar resposta a les necessitats generades per la crisi social i econòmica que estem patint arran de la pandèmia de la Covid-19.

Fins aquest moment la situació ha comportat, per a l'ajuntament, unes despeses (directes i indirectes) de 80.000€ i el consistori està preparant accions per valor de 50.000€ més per pal·liar els efectes de la Covid, distribuïdes en 3 línies.

Una línia d'ajuts a nivell social, dirigit a famílies i persones en situació de vulnerabilitat, sobretot per aquelles que han vist afectada la seva situació econòmica a causa de la crisi de la Covid. Les accions
concretes aniran dirigides a l'adquisició de productes bàsics d'alimentació i farmàcia o bé pel pagament dels subministres bàsics (llum, aigua, ...)

Una segona línia serà d'ajuts per a la reactivació del consum i promoció local que inclou una campanya de promoció del municipi (que arribarà també a TV3), una campanya de promoció del comerç local (que inclou el vídeo que ja s'ha fet sobre el comerç local i una campanya de falques de ràdio de promoció de cadascun dels comerços), vals de compra per la reactivació del comerç local o concursos a xarxes socials per venir a passar nits al municipi, entre d'altres.

La darrera línia serà d'ajuts a l'activitat econòmica i a l'emprenedoria amb l'objectiu de creació
d'economia local que inclouria una subvenció a empreses de nova creació, dividia en dues parts (una a l'inici de l'activitat i una passats uns mesos), l'eliminació de la taxa del permís d'obres per reformes i la creació de la borsa local d'empreses que treballin a l'espai públic perquè les actuacions de l'ajuntament puguin prioritzar aquelles que més han patit els efectes d'aquesta crisi.

Ara l'ajuntament està treballant el detall de cadascuna d'aquestes accions, per definir-ne les quantitats, les bases, els requisits i els procediments d'atorgament dels ajuts.


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...