Notícies més llegides




Alt Empordà


La Jonquera

La Jonquera impulsa el 21è Concurs Fotogràfic de l'Albera

Alt Empordà  -  09/06/2020  -  19:40

El lliurament de premis de l’activitat, organitzada per l’ajuntament fronterer, tindrà lloc el 5 de setembre




L’Ajuntament de la Jonquera, amb la col·laboració del Paratge Natural de l’Albera i la Secció de fotografia de l’Associació Cultural i Esportiva Jonquerenca (ACEJ), organitza enguany la 21a edició del Concurs Fotogràfic de l’Albera, una iniciativa oberta a tothom que, això sí, està focalitzat en el patrimoni natural, monumental i cultural d’aquest característic entorn alt-empordanès. 

El concurs, que tindrà dues modalitats -en color i en blanc i negre-, donarà a conèixer el nom dels guanyadors el 5 de setembre, i els participants tindran temps d’entregar les seves creacions -un màxim de tres fotografies per autor, de dimensions 20x30cm-, en el període que oscil·la entre el 15 de juny i el 15 de juliol. En aquesta edició, i donada la situació excepcional originada per la pandèmia de la Covid-19, les fotografies s’hauran de fer arribar per correu postal a l’Ajuntament o al Centre d’Informació de l’Albera ‘Can Laporta’, o bé caldrà demanar cita prèvia i lliurar-les personalment. 

Pel que fa als premis, el primer classificat s’emportarà un trofeu i 180 euros, mentre que el segon rebrà també un trofeu i 120 euros i, el tercer classificat, un obsequi gentilesa de Falgués Fotografia i 60 euros. L’import d’aquests premis en metàl·lic està subjecte a un 19% de retenció d’IRPF. 

Exposició itinerant a final d’any

Com ja és habitual en aquest esdeveniment, les fotografies presentades s’exposaran a diversos espais icònics del municipi fronterer. Així, del 5 de setembre a l’11 d’octubre les imatges es podran veure a ‘Can Laporta’, mentre que a partir del 13 d’octubre estaran exposades, en format d’exposició itinerant, en espais culturals i socials dels diferents municipis que abracen l’Albera, fins al 31 de desembre. 


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...